Video: Lady Gaga răspunde întrebărilor puse de fani

De Erika Chivu pe

Sinceră, amuzantă, inteligentă şi, ca întotdeauna, foarte excentrică, Lady Gaga a răspuns întrebărilor postate de fanii pe ei Youtube.
În cadrul campaniei „Google Goes Gaga”, fanii i-au putut trimite artistei întrebările lor, din care s-au ales cele mai interesante. În faţa unui public gata de distracţie, Gaga a răspuns cu sinceritate şi a dovedit că îşi merită faima: are prezenţă de spirit, este amuzantă şi inteligentă.

Lady Gaga: „Nu sunt răzbunătoare”

Printre altele, Gaga a povestit despre viaţa ei traumatizantă de elevă, când colegii se purtau urât cu ea. Întrebată dacă foştii colegi i-au cerut scuze când a deveni faimoasă, Gaga a spus că aceştia obişnuiesc mai degrabă să-i ceară bilete la concertele ei. Deşi a recunoscut că „s-a întors roata”, Gaga a mai spus că nu este o fire răzbunătoare şi nu ar vrea să le facă rău celor care s-au purtat urât cu ea.

„Stefani e chiar aici!”

Fanii au vrut să afle şi detalii legate de viaţa ei privată: unde se termină Stefani Germanotta şi unde începe Gaga, cum se îmbracă şi cum se poartă vedeta în timpul ei liber, cum se ascunde de paparazzi.

Naturală şi sinceră, artista a spus că este aceeaşi şi pe scenă şi acasă. Gaga este doar o poreclă, nu este o altă personalitate. „Stefani e aici, în faţa voastră”, a răspuns ea unei întrebări din public. în timpul liber, cântăreaţa se vede cu vechii ei prieteni din New York şi obişnuieste să-i enerveze pe cei care se ocupă de paza ei, dispărând de acasă. Gaga a povestit că pur şi simplu pleacă în câte un bar cu prietenii fără să-i pese ce se va întâmpla acolo.

Lady Gaga scrie toate versurile melodiilor sale

La fel de modestă, cântăreaţa a mai declarat că nu se consideră un superstar, ci doar o artistă, care trăieşte pentru muzică şi public. „Poate nu ştiţi asta, dar eu scriu fiecare vers şi fiecare melodie a mea”, le-a transmis ea fanilor.

Urmăreşte filmele de mai jos pentru a vedea câteva din răspunsurile lui Lady Gaga!

Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO