Lady Gaga şi Eminem ar putea concerta în România în 2010

De Nicoleta Galeteanu pe

Cunoscuta cântăreaţă de muzică dance Lady Gaga ar putea concerta în iunie şi în România. Alături de controversata vedetă, pe lista artiştilor programaţi să cânte în această vară…
… s-ar putea afla şi Eminem, potrivit Libertatea.

Cu toate că prezenţa în România a celor doi artişti nu este confirmată, în cazul cântăreţei, fanii români ar putea avea o contribuţie importantă în ce priveşte decizia cântăreţei de a ne vizita.
 
Admiratori din toată ţara au lăsat pe site-ul oficial al vedetei numeroase mesaje prin care o imploră să vină în România. De asemenea, aceştia au semnat şi o petiţie în acest sens pe care o vor trimite casei de discuri Streamline, cu care vedeta colaborează.
 
Dacă în cazul celor doi artişti posibilitatea concertarii în România nu este sigură, cântăreaţa mexicană Anahi, fosta membră a trupei pop RBD, şi-a confirmat deja prezenţa pentru fanii români.
 
Evenimentul este programat pe 13 martie, la Sala Palatului, iar concertul se înscrie în turneul „Mi Delirio World Tour”, prin care artista îşi promovează cel mai nou album al sau de la destrămarea trupei.  
 
De asemenea, şi trupa germană Scooter şi-a anunţat intrarea într-un concert românesc (susţinut pe 5 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti), precum şi cântăreaţa de muzică pop, Vonda Shepard, care va concerta pe 18 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul unui turneul european.
 
2010 este, cu precădere, un an consacrat muzicii rock, în care nume consacrate ale genului precum Rammstein, Metallica sau AC/DC vor domina, fără îndoială, scenele festivalurilor din România.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro