La dolce vita

De Unica.ro, pe

Viata vedetelor nu este un dolce far niente, un permanent rasfat. O traiesc ca …
La dolce vitaViata vedetelor nu este un dolce far niente, un permanent rasfat. O traiesc ca toti ceilalti: se bucura, plang, iubesc dar, fara voia lor, adeseori in fata aparatelor de fotografiat.

Despre „La Dolce Vita” (1960), primul dintre filmele de arta ale regizorului Federico Fellini, se ttie ca a fost unul dintre cele mai vizionate ti mai influente filme ale perioadei (in toate domeniile, in special in moda). Considerat decadent la vremea lansarii, „La Dolce Vita” il are ca personaj central pe jurnalistul Marcello (Marcello Mastroiani), aflat mereu in cautare de senzational. Odata cu Paparazzo (Walter Santesso), prietenul fotograf al lui Marcello, vocabularul nostru s-a imbogatit cu un cuvant nou, o variatiune a numelui acestuia, care definette o intreaga categorie profesionala: PAPARAZZI.

De atunci, paparazzi s-au aflat in continua ascensiune. Acum este momentul apogeului. Pozele ti instantaneele lor cu vedete sunt platite regette, ceea ce ii incurajeaza sa patrunda in orice coltitor al vietii persoanelor pe care le considera interesante. Cum se obitnuiesc cu aceasta situatie ti cum se impaca viata lor privata, relatiile sentimentale cu stralucitorul statut de celebritate, vei afla de la vedete obitnuite cu blitzurile paparazzilor. Asta e „la dolce vita”…

TEXT: Adina Branciulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!