Cum te judecă ceilalți, după telefonul tău mobil

De Sandra S. pe

Nu doar hainele atrag păreri bune sau critici ale celor din jur, ci și telefonul tău mobil. Dacă este vechi, nou, spart sau perfect îngrijit, totul lasă o impresie. Află ce spune telefonul tău despre tine!

Telefon mobil nou sau vechi?

Un studiu efectuat de curând a arătat care sunt opiniile adevărate ale celor din jur despre oamenii cu diferite tipuri de telefoane mobile. La cercetare au participat 1.000 de respondenți, iar dintre aceștia 55% au mărturisit că dacă interlocutorul are un telefon mobil vechi sau spart, imaginea acestuia este afectată în mod negativ.
Mai mult de 80% dintre participanții la studiu sunt de părere că un om care are un telefon mobil vechi nu se poate obișnui cu tehnologia sau cu o mentalitate învechită. 35% dintre respondenți au afirmat că își consideră interlocutorii cu telefoane vechi prea săraci să își poată achiziționa altele noi.

Personalitate în funcție de platforma folosită

Sunt trei mari sisteme de operare care se află predominant pe piața telefoanelor mobile în prezent: IOs (sistemul de operare al iPhone-ului), Android și Blackberry.
Așadar, cei care folosesc iPhone se văd ca persoane foarte atractive și din acest motiv cheltuiesc foarte mulți bani pe modul cum arată – haine, produse și dispozitive.
Cei mai mulți utilizatori de smartphone-uri cu sistemul de operare Android se văd ca foarte politicoși, iar cei cu Blackberry sunt cei care muncesc în domenii precum finanțe-bănci, imobiliare și sănătate.
Foto: Shutterstock

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere