Frigiderul cu Twitter şi alte invenţii ciudate

De Nicoleta Galeteanu, pe

În caz că ai rămas în urmă cu noutăţile, Samsung lansează primul frigider cu Twitter, ca să fii la curent cu noutăţile şi atunci când scoţi untul pe masă. Dar tehnologia nu se opreşte aici…
Acesta este cea mai nouă invenţie hi tech care urcă din nou ştacheta imaginaţiei inventatorilor de gad-geturi…

Stai pe Twitter lângă frigider

Dacă serviciile de mesagerie nu mai sunt interesante pe laptop sau telefon, producătorul sud-coreean de electronice Samsung s-a gândit că frigiderul conectat la serviciul de mesagerie Twitter le va ţine pe gospodine mai mult în bucătărie, chiar dacă vor pierde mai mult timp pe internet.

Modelul RF4289 este primul frigider dotat cu această caracteristică. Acesta prezintă un ecran multi-touch de opt inci pe uşa care permite, totodată, accesarea serviciului de muzică Pandora, site-uri de reţete sau verificarea activităţilor zilnice în Google Calendar.

Pe display poţi să citeşti de asemenea temperatura din interiorul frigiderului, care poate fi folosit şi ca notebook pentru mesajele familiei.

Ochelari de schi cu cameră video

Din colecţia de iarnă, pentru că tehnologia se adapează la sezon, producătorii  propun pasionaţilor de schi ochelari care înregistrează filmuleţe HD cât timp se dau pe schiuri.

Ispiraţi sau nu de ochelarii care fac fotografii ai lui Lady Gaga, cei de la Liquid Image au inventat ochelarii care înregistrează filmuleţe HD.

Aceştia arată aproape la fel ca orice altă pereche de ochelari de protecţie pentru schi, dar sunt prevăzuţi cu o camera video ce permite filmarea la o calitate excelentă HD 720p şi fotografierea la o rezoluţie de 5 MPx.

Acum poţi imortaliza toate senzaţiile de pe pârtia de schi sau în timp ce zbori cu parapanta. Preţul este de 770 de lei.

Ceasul zburător

Iată o jucărie extrem de utilă, indiferent de sezon, dacă te confrunţi cu trezitul de dimineaţă.

Dotat cu o elice micuţă, ceasul începe să zboare prin cameră imediat ce alarma dă ora de trezire, aşa că dacă ai obişnuieşti să „mai stai încă cinci minute”, deşteptătorul te va dezvăţa numaidecât de acest obicei, pentru că alarma lui este infernală. Cu un aşa ceas, în scurt timp vei deveni cea mai punctuală la serviciu.

Cinematograf portabil… în cap

Pentru pasionaţii, sau dependenţii de filme, s-a inventat pălăria cu lupă care poate oferi acestora experienţa unui cinematograf… în cap.

Este unul dintre cele mai bizare invenţii lanasate la Consumer Electronic Show (CES), târgul tehnologic desfăşurat la Las Vegas din acest an.

Magica pălărie intitulată „As seen on TV” este dotată cu nişte boruri alungite şi un fel de cortină trasă pe faţă. Tot ceea ce trebuie să faci este să bagi un iPhone în pălărie şi să fixezi lupa care măreşte imaginile de pe display-ul telefonului. Avantajul este că poţi urmări filme oriunde vrei, fiind practic un cinema mobil. Îţi mai trebuie o pungă de floricele şi filmul poate să înceapă!

Vezi ce alte gadget-uri mai inventează producătorii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!