Întrebarea sfâșietoare a unei fetițe după ce medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâinile

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 15:43
Jenna Hansford, o fetiță de doar trei ani, a stat în spital cinci luni, a fost supusă la 30 de intervenții chirurgicale și a rămas fără brațe, după ce medicii au fost nevoiți să i le amputeze.

Citește și – Cum îți dai seama că ai meningită

Fetița a mers la culcare sănătoasă și, câteva ore mai târziu, s-a trezit cu meningită. Părinții au dus-o de urgență la spital, iar medicii au încercat din răsputeri să o salveze deoarece Jenna avea tulpina B din boala fatală. Au fost nevoiți să îi amputeze brațul drept de la nivelul cotului și o mare parte din brațul stâng.

Acum, fetița îi pune mamei sale aceeași întrebare sfâșietoare în fiecare zi: „De ce nu am o mână? De ce nu am degete?”.

Printre lacrimi, mama fetiței, Karen Hansford, a declarat pentru presa de peste Ocean: „Am putut să îi spun doar că a fost foarte, foarte bolnavă. Așa că dacă prietenii ei o întreabă, ea să le spună că a fost foarte, foarte bolnavă și a trebuit să ajungă la spital”.

Mama fetiței a povestit, de asemenea, cum s-a declanșat boala fetiței. Jenna a avut la început febră, vărsături și diaree, dar medicii au spus că are gripă, i-au prescris un tratament și au trimis-o acasă. Dar a doua zi, fetița s-a trezit cu o erupție violentă pe burtă și pe spate. Părinții au dus-o din nou la spital, unde medicii i-au dat diagnosticul crunt de meningită.

„M-am gândit, , dar medicul mi-a explicat că există mai multe tulpini, iar Jenna avea tulpina B”, povestește mama fetiței.

Jenna va avea nevoie de intervenții chirurgicale extinse pe viitor, dar acum mama ei spune că este recunoscătoare că fiica ei este în viață.

Citește și – Dureri care ar trebui să te trimită la Urgențe

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!