Întâmplări ciudate şi amuzante în noaptea de Halloween

De Nicoleta Galeteanu pe

Pe lângă miturile şi legendele misterioase cu morţi vii, Halloween-ul nu duce lipsă nici de poveşti reale la fel de bizare, mai ceva ca scenariile de film.

Zombie turmentat, suspectat mort

Pe 31 octombrie 2007, în apropiere de Hamburg, pasagerii unui tren s-au trezit în compartiment cu un bărbat deghizat de Halloween.

Costumat în zombie şi mânjit de sânge, tânărul de 24 de ani se întoarcea de la petrecerea de Halloween. În stare de ebrietate, acesta a adormit în trenul ce-l ducea în Bad Segeberg, iar oamenii l-au crezut mort.

A fost primul caz când poliţiştii criminalişti au acordat primul ajutor unui zombie turmentat.

În Michigan, pompierii merg cu „trick or treat”

În Michigan, autorităţile s-au văzut nevoite să interzică aprinderea focului după ora 18.00, din cauza incendiilor care au loc în noaptea de Halloween. Însă nu toţi locuitorii sunt la curent cu reglementările recente.

Ca urmare, doi pompieri s-au autosesizat în legătură cu fumul care iesea din curtea casei unei bătrâne. Au sunat la uşa femeii. Văzându-i cu căştile în mână, bătrâna le-a umplut cu bomboane şi a închis mecanic uşa, nu înainte de a-i întreba: „nu sunteţi prea mari să mergeţi cu colindul?”

Află pe pagina următoare şi alte întâmplări interesante petrecute de Halloween.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge