Inna, fierbinte în noul videoclip pentru piesa „Caliente”

De Sandra S., pe

Inna a lansat zilele trecute teaserul „Caliente”, iar azi noapte a dat drumul videoclipului, pe contul său de YouTube.
Piesa a fost compusă în mod special pentru fanii din Mexic, care au fost înnebuniţi de concertele pe care le-a susţinut în mai multe oraşe, în cadrul turneului I Am The Club Rocker. Clipul a fost filmat la începutul lunii aprilie, în colaborare cu echipa Play&Win.
Inna, fierbinte în noul videoclip pentru piesa "Caliente"
Inna este foarte senzuală în noul clip, dansând şi cântând pe plajă şi lângă o cascadă de vis din Costa Rica. Alături de ea apare şi modelul Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei.
Inna, fierbinte în noul videoclip pentru piesa "Caliente"
„M-am simţit foarte bine la filmările clipului „Caliente”, mai ales pentru că iubesc tot ceea ce este exotic. Costa Rica este pe departe cel mai frumos loc în care am fost vreodată. I-am avut alaturi de mine pe prietenii mei dragi, băieţii de la Play & Win şi întreaga echipă. Jesus îmi este foarte bun prieten şi mă bucur să pot spune că împărţim aceeasi pasiune: muzica. Ne distrăm împreună atunci când avem ocazia, iar în prezent lucrăm la o piesă special pentru fanii muzicii dance”, a declarat artista.
Inna, fierbinte în noul videoclip pentru piesa "Caliente"
„Am cunoscut-o pe Inna când eram în turneu în Rusia şi am fost foarte impresionat de talentul şi personalitatea ei, astfel că am devenit buni prieteni şi de aici numai lucruri bune se pot întâmpla”, spune Jesus.
În prezent, Inna se află la Londra împreună cu băieţii de la Play & Win, unde lucrează la piese noi alături de producători britanici şi continuă turneul „I Am The Club Rocker” în Europa.
Urmăreşte aici videoclipul:

Foto: Capturi YouTube, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!