Inedit: Cele mai stupide infracţiuni comise de Crăciun

De Diana Zagrean pe

Şi-a băgat copiii în portbagaj ca să-i ducă la un târg de Crăciun
Un bărbat a fost arestat anul trecut de poliţie după ce a circulat cu maşina plină până la refuz pe un drum federal şi a îndesat trei copii în portbagaj.
Maşina era a bunicului lui şi destinaţia era un cunoscut târg de Crăciun din localitate. Cum toată familia voia să meargă şi nu aveau decât o singură maşină, bărbatul a îndesat toţi adulţii pe bancheta din spate, iar pe copii i-a băgat în portbagaj.
Când poliţia l-a descoperit, el a dat vina pe micuţi, care ar fi cerut ei înşişi să călătorească în acel mod periculos si ciudat.
A fost arestat spunând că Moş Crăciun nu există
Un bărbat din Ontario a fost arestat pe 26 decembrie 2010, pentru deranjarea liniştii publice şi intoxicaţie cu alcool într-un loc public. Un fapt banal, aţi putea spune, deoarece multă lume se îmbată de sărbători.
Dar acest bărbat şi-a dat părul cu gel astfel încât să semene cu nişte coarne şi s-a apucat să abordeze fiecare copil pe care îl întâlnea în cale la parada de Crăciun, explicându-i că Moş Crăciun nu există şi că părinţii cumpără cadourile de sub brad.
În timp ce viaţa multor copii a fost schimbată pentru totdeauna, cineva a chemat poliţia şi s-a dovedit că tânărul nu era la prima abatere.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2