Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 13:38

Mai e puţin până la Ziua Îndrăgostiţilor şi, dacă nu i-ai cumpărat până acum un cadou jumătăţii tale mai bune, acum e momentul. Tocmai de aceea, noi ţi-am pregătit o listă de sugestii, care să-i facă ziua mai frumoasă persoanei iubite.

Cadouri pentru EA, de Ziua Îndrăgostiţilor

Un buchet de flori este întotdeauna o alegere potrivită, nu numai de Ziua Îndrăgostiţilor. Aşadar, surprinde-ţi iubita cu ceva special. Recomandarea noastră: un buchet delicat de garoafe, de la Florăria Cataleya.

buchet garoafe

Pe lângă flori, o carte erotică poate fi de asemenea un cadou frumos, de Ziua Îndrăgostiţilor. Îţi recomandăm volumul “Ticălosul seducător”, de Christina Lauren (editura Trei, preţ 24,75 lei).

cadouri pentru ea

Un set de pensule de machiaj, poate fi cadoul perfect pentru o iubitoare de cosmetice. Recomandarea noastră: Pensule cosmetice profesionale de la Lidl, 29,99 lei.

Pentru că un “te iubesc” este cel mai frumos cadou pentru o femeie, îţi recomandăm şi cutia în formă de inimă de la Nivea, care conţine un balsam de buze pentru ea, unul pentru tine şi o cremă Nivea. Preţ recomandat – 21,9 lei.

Şi pentru că o manichiură impecabilă face parte din ritualul de beauty al oricărei femei, de Ziua Îndrăgostiţilor nu vei da greş nici cu o cutie specială de la OPI, care conţine un lac de unghii OPI Red, un lac Elephantastic Pink şi 8 felicitări cu inimioare. Preţ recomandat: 113 lei.

Cadouri pentru EL, de Ziua Îndrăgostiţilor

Iubitul tău va aprecia cu siguranţă orice gest frumos din partea ta. Şi pentru că bărbaţii adoră cadourile utile, îţi recomandăm aparatul de ras Braun WaterFlex, care oferă un confort deosebit pielii și un bărbierit neted chiar și în zonele problematice. Preţ recomandat: 540 lei.

cadouri pentru el

Dacă vrei să îi încânţi toate simţurile, îi poţi cumpăra de Ziua Îndrăgostiţilor şi un parfum. Noi îţi recomandăm Homme Night de la KENZO, cu ingrediente afrodisiace. Preţ recomandat: 263 lei.

Iar dacă ai un iubit bărbos, care pune mare accent pe îngrijirea părului facial, optează pentru un produs de îngrijire complet, cum este Homme Idealizer, de la Vichy – cremă hidratantă pentru faţă şi barbă. Preţ recomandat: 107 lei.

Foto: cuplu, garoafe/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!