Gestul unei mame singure pentru băiețelul ei de cinci ani. De ce s-a dus la grădiniță deghizată în bărbat

De Mihaela Dobre pe
Whitney Kittrell, o femeie din SUA care își crește singură cei doi copii, a făcut tot posibilul ca băiețelului ei Lucas, în vârstă de cinci ani, să nu rateze „Ziua taților și a gogoșilor” de la grădinița la care merge.

Citește și – “Când plecam la şcoală, tata îmi punea câte un bilet în ghiozdan”

Când Lucas i-a spus că vrea să meargă cu el la grădiniță, femeia s-a conformat, și-a pictat o barbă și s-a îmbrăcat cu cele mai autentice haine de tată pe care le avea. Whitney  a povestit întreaga întâmplare prietenilor săi virtuali de pe Facebook, iar postarea ei s-a viralizat instant:

„În momentul în care am devenit o mamă singură în urmă cu trei ani, mi-am promis că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a le oferi copiilor mei o viață normală. Am realizat multe împreună.  Avem o viață normală și multe amintiri frumoase împreună.  Dar când copilul meu a venit de la grădiniță cu o invitație de ‘Ziua taților și a gogoșilor’ nu am știut cum să reacționez.

Într-un final, l-am întrebat dacă vrea să meargă cu bunicul. A zâmbit și mi-a răspuns ‘Nu. Vreau să mergi tu cu mine. Ești mama și tatăl meu’. Așa că în această dimineață m-am îmbrăcat în cele mai bărbătești haine pe care le aveam, mi-am pictat o barbă și am mers cu fiul meu la ‘Ziua taților și a gogoșilor’.

M-am simțit rușinată, dar am continuat să zâmbesc în timp ce fiul meu mă prezenta colegilor săi de grădiniță, spunându-le ‘Ea este mama mea… este și tata de asemenea. Așa că am adus-o pe ea astăzi’.

Când am vrut să plec, a fugit spre mine, m-a îmbrățișat strâns în jurul gâtului și mi-a spus ‘Mamă, știu că ai face orice pentru mine și îți mulțumesc pentru asta. Te iubesc’. Apoi m-a sărutat pe obraz și a fugit înapoi la colegii lui.

Sper să își amintească această zi pentru că eu nu o voi uita niciodată”, a povestit Whitney pe rețeaua de socializare.

Postarea a strâns peste 150.000 de comentarii și peste 110.000 de redistribuiri, iar mai mulți oameni care au fost crescuți de un singur părinte i-au transmis felicitări și mesaje de încurajare lui Whitney.

Citește și – O mamă a fost chemată la școală după ce fiica ei a lovit un alt copil. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro