Descendenţii / The Descendants

De PR, pe

Hawaii. O familie americană se află la răscruce. Matt King (George Clooney), soţ şi tată a două fete, trebuie să-şi reexamineze trecutul…
… şi să-şi croiască un drum spre viitor când soţia lui are un accident cu o barcă în Waikiki. Încearcă cu neîndemânare să-şi îndrepte relaţia cu fiicele sale – Scottie, fetiţa precoce de 10 ani (Amara Miller) şi rebela Alexandra (Shailene Woodley), de 17 ani – în timp ce se luptă cu decizia de a vinde pământul familiei. Moştenit de la un neam havaiian regal şi de la misionari, Regii deţin câteva dintre ultimele parcele virgine de plaje tropicale de pe insule.
Când Alexandra aruncă „bomba” cum că mama ei era în miezul unei aventuri amoroase atunci când a avut accidentul, Matt trebuie să-şi revizuiască viaţa, ca să nu mai spunem moştenirea şi toate numai într-o săptămână de decizii monumentale. Cu fetele sale după el, Matt porneşte în căutarea amantului soţiei sale. Pe parcurs, în timpul unor întâlniri haioase, problematice şi transcendentale, acelaşi Matt îşi dă seama că este, în sfârşit, pe cale de a-şi reface viaţa şi familia.
Cu o regie semnată de Alexander Payne şi avându-i în distribuţie pe: George Clooney, Shailene Woodley, Beau Bridges, Robert Forster, Judy Greer, Matthew Lillard, Nick Krause, Amara Miller, Mary Birdsong, Rob Huebel şi Patricia Hastie, comedia cu accente dramatice Descendenţii / The Descendants va putea fi vizionată începând de vineri, 3 februarie, la Hollywood Multiplex.
George Clooney in The Descendants

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!