Gafa amuzantă a Jandarmeriei. Imaginea care a stârnit râsul internauților

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 18:31
Jandarmeria Română este un serviciu eficient, nu doar în ceea ce privește depistarea infracțiunilor, ci și în amuzarea urmăritorilor din mediul online. O imagine captată în pădure a stârnit râsul internauților.

Mândri de captura lor, jandarmii din Sălaj au postat pe pagina oficială o fotografie în care erau suprinși câțiva oameni ce tăiaseră ilegal pădurea. Ei au demonstrat că românii știu să facă haz de necaz din orice și că forța fizică este direct proporțională cu spiritul poetic, adăugând la imaginile distribuite pe o rețea de socializare un comentariu în versuri:

„Nişte cetăţeni cu fler
Înarmaţi cu cai de fier
Au arat arbori de cer
În ogor forestier”

„Catrenul a fost desluşit pe deplin abia după intervenţia jandarmilor: 9,7 metri cubi masă lemnoasă tăiată fără drept! Legenda spune că celelalte strofe au fost băgate în dubă… ” au adăugat ei, pe același ton glumeț.

Pentru a păstra dreptul la imagine, aceștia au blurat fețele cetățenilor, chiar și spatele acestora. În mod comic, a fost blurată și fața câinelui ce îi însoțea. Poate pentru că a luat parte la activitatea clandestină și a ținut de șase.

“Anonimizarea câinelui s-a făcut în glumă, în ton cu linia umoristică adoptată pentru această postare” au explicat ei.

Citește și:
A scris pe un bilet prin ce infern trece acasă și l-a ascuns în mâncare copilului. Ce s-a întâmplat cu femeia
Vremea 10 octombrie. Temperaturi ridicate pentru această perioadă
Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro