Fantome: Care sunt cele mai bântuite locuri din lume

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 11:45

Spirite, fantome şi strigoi, toate ne intrigă şi ne fac viaţa mai interesantă atunci când încercăm să le contactăm lumea misterioasă. Unele locuri din lume sunt cunoscute pentru activităţile paranormale şi fantomele care bântuie prin zonă. Iată care sunt cele mai bântuite locuri din lume.

Castelul Berry Pomeroy din Anglia

Sunt mai multe legende care leagă castelul, construit în secolul 14, de fenomene paranormale şi apariţii misterioase. Cele mai cunoscute sunt Doamna în Alb şi Doamna Albastră.
Doamna în Alb este fantoma lui Margaret Pomeroy, stăpâna domeniului, care ar fi murit de foame închisă în temniţa castelului de sora ei geloasă.
Doamna Albastră este o fantomă ca un abur albastru care atrage oamenii prin anumite ruine ale castelului. Este o idee foarte proastă să o urmezi, spun localnicii.
Citeşte şi Fantome: Top 4 castele europene bântuite

Hotelul Dimplomat din Filipine

Fost spital în vremuri de război, hotelul este unul dintre cele mai populate cu fantome hoteluri din lume. Majoritatea turiştilor care au avut curaj să doarmă o noapte în acest loc au povestit că au auzit tot felul de sunete, au auzit uşi trântite, ţipete şi chiar explozii îndepărtate.
Se spune că mulţi soldaţi pacienţi au murit aici deşi se aşteptau să supravieţuiască, ceea ce i-a făcut să se întoarcă sub formă de spirite în locul unde şi-au pierdut viaţa.
Citeşte şi Paranormal: Top 4 poveşti incredibile cu fantome

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!