Faimoasele plaje ale insulei Lefkada

De Sandra S., pe

Vrei să mergi în concediu în Grecia şi eşti în cautarea celor mai frumoase plaje? Insula Lefkada este raspunsul pe care îl aşteptai.
Toţi cei care au vizitat insula au fost surprinşi de frumoasele şi spectaculoasele plaje cu nisip fin. Acum nu-ţi mai rămâne decât să decizi ce fel de staţiune îţi doreşti. Pe coasta de vest, plajele lungi sunt dominate de stânci uimitoare, în timp ce în partea de est te aşteaptă golfuri deosebite. În plus, cele mai multe dintre ele oferă o gamă largă de sporturi nautice plus taverne şi baruri la malul mării.
Staţiunile liniştite ale insulei Lefkada
În apropiere de oraşul Lefkada poţi opta pentru staţiunea Ligia, cu o mică plajă cu pietriş mărunt, unde bine pricepuţii pescari se asigură că vei primi cele mai proaspete fructe de mare. Foarte asemănătoare este si Nikiana, chiar dacă puţin mai dezvoltată, care îşi păstrează valorile tradiţionale. Aici, cele două plaje mici sunt frumos flancate de copaci înalţi. Alte zone izolate şi liniştite unde te poţi relaxa în voie sunt Agiofili, pe coasta de sud şi Agios Nikitas.
Cele mai populare staţiuni
Nidri este una dintre cele mai populare şi mai pline de viaţă staţiuni din Lefkada, încărcată cu restaurante, baruri şi cluburi de noapte pe toate gusturile. La plajă ţi se oferă toate facilităţile, iar dacă se nimereşte să te afli în concediu în luna septembrie, vei lua parte la Ionian Regatta, unul dintre cele mai importante concursuri de navigaţie, unde participă cele mai frumoase şi mai impresionante bărci cu vele. O altă staţiune unde distracţia este cuvântul de ordine este Vasiliki, populară mai ales printre iubitorii sporturilor acvatice. Plaja lungă cu pietriş mărunt este vegheată îndeaproape de dealurile verzi, pe de o parte, şi de apele azurii pe de alta. O staţiune pitorească şi plină de culoare este Porto Kasiki, foarte populară în sezonul de vârf.
Sejur Lefkada Grecia
Hotel Tropicana Inn 2*- de la 243 euro/pers, 7 nopti cazare cu mic dejun, fara transport, agentia Gulliver Tours (www.gullivertours.ro ), call center 021/794.75.07

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro