Era gravidă și cerșea într-o benzinărie, dar un bărbat i-a întins o mană de ajutor

De Adina Radu pe
De câte ori ați trecut pe lângă un cerșetor și v-ați întrebat oare cum a ajuns în această situație? De câte ori v-ați oprit să puneți această întrebare?

Un bărbat a decis să se implice când a văzut o tânără însărcinată cerșind într-o benzinărie. Fiica sa a povestit totul pe rețelele sociale.

“Tata se plimba prin oraș cu mașina când și-a dat seama că are nevoie de un plin de benzină. În fața benzinăriei era o tânără gravidă la vreo 19 ani care cerșea. Tata nu avea mărunt, așa că și-a făcut plinul, a plătit cu cardul și s-a suit înapoi în mașină.

A stat câteva momente în mașină și apoi s-a întors la fata din fața benzinăriei să o întrebe cum a ajuns să cerșească pe străzi. Fata i-a spus că s-a certat cu părinții ei din cauza faptului că a rămas gravidă atât de tânără și că au dat-o afara din casă.

Tata a decis să facă ceva. El are un al șaselea simț când vine vorba de oameni. I-a lăsat fetei cartea lui de vizită și i-a spus să-l sune a doua zi pentru că s-ar putea să aibă ceva de muncă pentru ea.

Tânăra s-a ținut de cuvânt și l-a sunat în ziua cea urmat. Tata a chemat-o la birou pentru un interviu pentru postul de secretară. În săptămâna ce a urmat, fata a început să vină la muncă. Răspundea la telefon, făcea cafea, ajuta cu ce putea. Era foarte muncitoare, deși era gravidă.

Mai târziu, tânăra a avansat și a devenit secretara șefă. A născut, a întâlnit un bărbat iubitor și acum are o familie frumoasă.”

Sursa foto 123rf

Citește și Fiicele ei erau la liceu când a rămas gravidă. Nu se așteapta la un asemenea dar

Citește și O femeie gravidă și bătută primește o lecție de omenie la supermarket

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro