EMAA prezintă povestea „unui drag neîmplinit și pierdut” în piesa Zburătorul

De Unica.ro, pe
EMAA este artista care, prin piesele pe care le lansează, își duce ascultătorii în universul ei unic și îi poartă prin diferite stări și sentimente.

După lansarea albumului Macii înfloresc iarna, EMAA revine cu o melodie specială, în care prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute, a unei dureri simțite pentru cineva care nu se va ma întoarce vreodată, Zburătorul.

Piesa a fost scrisă de EMAA, compusă de EMAA și Alexandru Turcu, iar producția a fost realizată de Alexandru Turcu.

EMAA – „Zburătorul“

Zburătorul prezintă povestea unui drag neîmplinit și pierdut, a unui dor asumat pentru cineva care nu va mai veni niciodată înapoi. Atunci când din viata noastră dispar oameni, odată cu timpul, imaginea lor devine vagă, ca și când nu ar fi fost niciodată acolo. Piesa ridică întrebări care nu au putut și nu pot fi cu adevărat adresate celor care pleacă. Ele sunt aruncate în gol, iar răspunsurile par să nu mai vină. Zburătorul transmite o tristețe adâncă, dar liniștită și asumată, și reprezintă încheierea și acceptarea finalului în sine“, a declarat EMAA.

Piesa Zburătorul este redată vizual de un clip cinematic, extrem de apropiat ca stare și concept de EMAA.
Filmările clipului au durat aproape 24 de ore, iar artista a avut alături de ea oameni foarte dragi, printre care și doi prieteni apropiați, Bastien și Domino. Partenerul din clip a fost actorul Alexandru Chndriș, cu care a avut o chimie specială.
EMAA și-a pus amprenta asupra întregului proces de creație, de la concept și scenariu, până la postproducție și editarea clipului, Zburătorul fiind un proiect special din toate punctele de vedere.

Videoclipul a fost creat de Monolit Studio și EMAA, regizor a fost Răzvan Leucea, director de imagine – Paul Tatcu, scenografia a fost semnată de Irina Zamfirescu, montaj – Ștefan Parlog, edit – Mihai Sighinaș, iar producția Loops Production.

EMAA este o artistă cu o personalitate complexă și cu o dorință uriașă de a face foarte multe lucruri. A început să scrie în liceu poezie și proză. Rândurile și versurile scrise a încercat treptat să le transpună în piese, acesta fiind și motivul pentru care EMAA se concentrează și în prezent foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează. Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris liniile pentru coloanele sonore ale filmelor Invaderz (Hackerville) și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul trecut, EMAA a lansat piesele Fun și Nebună și a semnat și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa Gasolina, și cu The Motans, pentru piesa Insula. La finalul lui 2020, EMAA a lansat, în varianta live și înregistrată, albumul Macii înfloresc iarna, scris integral de ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!