Lansăm cea de-a XV-a ediţie a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”

De Sandra S., pe

Se mai poate face jurnalism de calitate într-o presă sufocată de moguli? Într-o presă în care au fost aruncate în aer barierele dintre opinie şi propagandă, dintre investigaţie şi şantaj? Noi credem că da.
Citiţi numai textele scrise de Vlad Mixich (HotNews), Petrişor Obae (paginademedia.ro), Cristian Ghinea (Dilema Veche), Manuela Preoteasa (EurActiv.ro), Andreea Arhip (TVR), Gabriela Lupu (România liberă), Silvia Vrânceanu (Ziarul de Vrancea), Liviu Iolu (Adevărul) ori Andrei Luca Popescu (Gândul.info) şi vă veţi convinge. Cu toţii sunt laureaţii nostri.
Freedom House România şi Ringier România anunţă deschiderea înscrierilor pentru ediţia a XV-a a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”. Îi vom premia pe cei care s-au dovedit cei mai buni în 2013. Este o competiţie care promovează excelenţa în jurnalism, deschisă ziariştilor sub 35 de ani, cu premii de 1.000 Euro pentru fiecare secţiune.
În acest an, „Tânărul Jurnalist al Anului” porneşte la drum cu trei secţiuni:
– Economie/Finanţe/Bănci – sponsor UniCredit Ţiriac
– Energie/Siguranţă energetică – sponsor E.ON
– Mediu/Ecologie – sponsor ECOROM
Pot participa jurnaliştii sub 35 de ani, care trimit până în 28 iulie 2014 maximum trei articole publicate în print sau în online în 2013, relevante pentru secţiunile aflate în concurs. Informaţiile complete despre modalitatea de înscriere vor fi disponibile pe pagina special dedicată acestui concurs: www.freedomhouse.ro/tja.
Vom adăuga şi alte secţiuni pe măsură ce vom convinge sponsori puternici că un stat de drept parte a civilizaţiei occidentale, economie liberă, democraţie funcţională şi integritate în viaţa publică nu pot exista fără jurnalişti curajoşi şi profesionişti.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro