Domnişoare de onoare / Bridesmaids

De Unica.ro pe

Kristen Wiig este Annie, o tânără a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare…

… una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

Viaţa lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viaţă s-a logodit şi se va căsători, îi e clar că ea trebuie să-i fie domnişioară de onoare. Deşi falită atât în dragoste, cât şi financiar, Annie nu ţine cont de nimic şi se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe, pe atât de extravagante.

Are doar o singură şansă să facă totul perfect, aşa că e decisă să le arate, viitoarei mirese, dar şi celorlalte domnişoare de onoare, cât de departe se poate merge pentru cineva la care ţii foarte mult.

În regia lui Paul Feig şi avându-i în distribuţie pe: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson, Michael Hitchcock, comedia Domnişoare de onoare / Bridesmaids promite să stârnească hohote de râs începând de vineri, 13 mai. La Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro