Doi în unu: shopping şi cafea

De Roxana Andrei, pe

Zilele sunt mai scurte, timpul parcă nu mai ţine cu noi. Când să bem cafeaua, când să mergem la shopping? Mereu pe fugă. Iată două concept store-uri care îţi satisfac ambele nevoi!
Restaurantul „DaDa” este un concept store menit să te destindă. Pe lângă prânzul de afaceri, cina romantică sau pur şi simplu cafeaua de dimineaţă, restaurantul pune la dispoziţie şi magazinul de genţi.

Meniul este Fusion şi este bogat în oferte de la aperitive şi până la peşte şi deserturi. Nu ai nici o şansă să te plictiseşti, în fiecare săptămana specialitatea bucatarului este alta, si alta, si mereu delicioasă.

Dacă vrei să înveţi şi tu poţi lua lecţii de gătit chiar acolo.

Sushi-ul costă între 6 şi 51 de lei, salatele au preţuri cuprinse între 19 şi 31 de lei şi supele între 12 şi 19 lei.

Un meniu „Piept de Pui cu Mozzarella şi Bacon, Legume şi Sos de Ciuperci” costă 29,00 ron, iar un „Piept de Curcan cu pere Caramelizate, Salată de Ciuperci Sălbatice şi Sos de Blue Cheese” 36 ron.

Doi în unu: shopping şi cafea

La capitolul desert puteţi încerca „Spuma de Ciocolată cu îngheţată” (18 lei) sau „Mousse de Ciocolată Albă cu Struguri si Capşuni” la preţul de 15 ron.

După ce te-ai relaxat în restaurant îţi poţi alege una din genţile create în „Fabrika Dada” în ton cu tendinţele noului sezon.

Colecţia toamnă-iarnă prezentă se inspiră din filmele anilor 80, cultura pop a printurilor digitale, disco diva Vibe şi detaliile Glam-Rock.

Doi în unu: shopping şi cafea

Genţile oferite sunt multi funcţionale şi combină eleganţa cu utilitatea, dar şi cu moda. De la animal printuri, franjuri, denim patinat şi până la strass-uri şi comicsuri, DaDa reuşeşte să satisfacă toate gusturile şi să te scoată din anonimat.

Adresă: Matei Voievod 94bis
Telefon: 0729 997 405

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!