Tu cat de des folosesti aspiratorul?

De Unica.ro, pe

E de ajuns sa lasi ferestrele deschise cateva ore si sufrageria iar s-a umplut de praf. In timpul verii mai ales, in fiecare casa se da cu aspiratorul cel putin o data pe saptamana.
Daca tot folosim atat de des aspiratorul – si bine facem! – ar fi bine sa stim exact cat ne costa, cat ne ajuta si cat de eficient e.
Incepem cu o veste buna: de la 1 septembrie, toate aspiratoarele vor avea o eticheta noua care ne va ajuta sa intelegem mai bine ce cumparam.
Aceasta noua eticheta va contine 5 indici de performanta si, in functie de acestia, va indica o clasa de eficienta energetica pentru fiecare aspirator.
Exista 7 clase, de la A la G, iar A este cea mai performanta. Daca iti amintesti, aproximativ la fel este si la etichetele frigiderelor sau masinilor de spalat.
Cum se stabileste clasa energetica la aspiratoare?
Vei vedea ca pe noua eticheta exista acesti 5 indici: eficienta energetica, performanta de aspirare, consumul anual de energie, emisiile de praf si nivelul de zgomot.
In dreptul fiecaruia vei vedea o valoare fixa care iti indica exact performantele modelului ales.
Daca ai de gand sa-ti schimbi aspiratorul vechi, iti recomandam sa astepti noua clasificare si eticheta din septembrie – te vor ajuta sa faci o alegere mai buna!
Citeste cu atentie valoarea fiecarui indice: vei afla cat consuma aspiratorul anual, cat de eficient e pe podeaua dura, pe covor sau cat de mult zgomot face cand il folosesti. Bine de stiut, nu?
Evident, clasa A sta in fata: cel mai mic consum, eficienta maxima pe orice suprafata, putin zgomot si putine emisii de praf. Asa sa tot faci curatenie!
Afla mai multe despre noua eticheta si noile modele de aspiratoare Philips AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!