De ce se îmbracă Brigitte Macron mereu în albastru

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 11:15

Cu un zâmbet larg, un stil vestimentar impecabil și 25 de ani mai mult decât președintele ales al Franței, Brigitte Macron este o Primă Doamnă atipică, la Palatul Élysée.

Adeptă a rochiilor scurte, a pantalonilor mulați și a accesoriilor statement, Prima Doamnă a Franței compensează prin stilul vestimentar diferența de vârstă de un sfert de veac față de soțul său. Admiratorii lui Brigitte Macron au remarcat cu siguranță un aspect curios: indiferent de contextul evenimentului și de ținuta pe care o poartă, alege să poarte mai mereu culoarea albastru.

În noaptea în care soțul ei a fost ales pentru prima oară președinte, Brigitte a îmbrăcat o jachetă bleumarin, iar la ceremonia de învestire a acestuia a purtat un costum albastru serenity și exemplele pot continua. Și în aprilie 2022, când Macron a primit un nou mandat de președinte, Brigitte a purtat tot albastru. 

Motivul pentru care noua Prima Doamnă a Franței poartă mai mereu această culoarea nu este deloc întâmplător.

De ce poartă Brigitte Macron mai mereu haine de culoare albastră

Brigitte Macron are o afinitate pentru această nuanță deoarece, potrivit specialiștilor, albastrul semnifică loialitatea și puterea. În plus, este culoarea cerului și amintește de pozitivism și speranță.

Însă Brigitte nu este singura Primă Doamnă care a ales să se îmbrace în albastru la evenimentele importante și nu numai. În trecut, Jackie Kennedy, Carla Bruni și Melania Trump au optat pentru ținute în această nuanță la ceremonia de învestire a soților lor.

Când vine vorba despre brandurile pe care le poartă, Louis Vuitton este preferatul lui Brigitte Macron. Un brand de lux, autohton, cu rădăcinile adânc înfipte în Franța. Alte branduri purtate de Prima Doamnă sunt Christian Dior pentru rochii, Revival și Gianvito Rossi pentru încălțăminte, Hermes pentru accesorii și Moncler pentru jachete.

Citește și – Cine este Brigitte Macron, noua Primă Doamnă a Franței

Citește și – Replica lui Emmanuel Macron pentru cei care îl critică cu privire la vârsta soției sale

 

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!