„Dansul dragostei”, street dance-ul new yorkez 3D

De Unica.ro, pe

Luke (Rick Malambri) este un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul, este să nu fie evacuat din adăpostul în care locuieşte acum, un depozit…
dărăpănat care oferă refugiu dansatorilor din întreaga lume. Dance crew-ul format de această familie de conjunctură este House of Pirates (Casă piraţilor), un grup extrem de talentat şi unit care şi-a propus să câştige supremaţia mondială.

Unindu-şi forţele cu Moose (Adam Sevani) şi Natalie (Sharni Vinson) un proaspăt „boboc” la NYU şi respectiv o dansatoare irezistibilă, noua trupă de dans se înscrie într-o competiţie cu o miză fabuloasă care le va schimba viaţa tuturor pt totdeauna.  
 
Universul intens al street dance-ului newyorkez prinde viaţă şi se metamorfozează total în mult aşteptata continuare a seriei de succes Step Up, o noua creaţie explozivă, acum în format 3D: Dansul Dragostei 3D / Step Up 3D.

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloană sonoră cu cele mai noi hituri semnate de: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan,  Estelle (feat. Kardinal Offishall) şi o poveste de dragoste pasională, producţia Step Up 3D, în regia lui John Chu,  va face senzaţie pe marile ecrane din România cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

Filmul rulează din 3 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!