Ce ciudăţenii poţi cumpăra de pe internet

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 17:13

Dacă nu mai ai ce să faci cu banii, nu îi arunca pe ferestră! În schimbul altor câteva opţiuni de economisire sau investiţii, care se pot dovedi nesigure…
… în vremuri de recesiune, poţi opta să plasezi banii în câteva lucruri despre care nu ai idee când îţi vor folosi. 

De la avioane, locuri în Senat sau pe Lună, la cadavre de extratereştri sau o nouă viaţă, internetul este, fără îndoială, „magazinul universal” care dispune de cea mai variată şi completă gamă de produse şi servicii pentru e-shopperi.

Dacă te afli în situaţia de mai sus, în care investirea economiilor ridică o problematică serioasă, şi nu eşti la curent cu ultima actualizare a ofertei de primăvară, iată ce lucruri poţi cumpăra de pe internet.

Teren Walker, o nouă variantă a lui Robocop

Dacă eşti pasionat de filmele science-fiction şi ţi-ai dorit să domini lumea prin teroare, japonezii îţi propun o adevărată masinărie de luptă, care nu va da greş planului tău.

Robotul – gigant, un fel de Robocop de zece ori mai mare, are montat pe braţe două arme cât se poate de reale pe care le poţi folosi, probabil, doar cu permis de port-armă.

Pe Teren Walker, aşa cum l-au numit japonezii de la Sakakibara Kika, îl poţi cumpăra de pe site-ul companiei cu nu mai puţin de 1,050 milioane lei (350 mii de dolari), preţul a două apartamente în Bucureşti.

Zmeul Zburător


O altă achiziţie interesantă pe care o poţi face poate fi Zmeul Zburător de război. De ce să îţi cumperi o maşină poluantă în leasing când poţi să achiziţionezi un zmeu zburător de epocă, după modelul inventatorului Samuel Cody, construit prima dată în 1902.

În plus, este o variantă mult mai ieftină, aşa încât, pentru doar 55 de dolari, te poţi plimba peste tot fără rovinietă sau taxă de mediu. Poţi achiziţiona zmeul de pe site-ul companiei americane Premier Kites and Designs, care te asigură că zmeul este construit din cele mai calitative materiale.

Mercenarul,armă automată de paintball

 

Pentru că jocurile de laser tag au devenit tot mai populare printre amatorii distracţiilor care simulează războiul, compania Zero Op Systems a scos pe piaţă cea mai performantă armă cu care îţi poţi elimina combatanţii nu doar în labirintul sălilor de laser tag, ci şi în curtea şcolii, în faţa blocului sau în parc.

„Mercenarul” este cea mai sofisticată armă automată de paintball, care va schimba, cu siguranţă, viitorul acestui gen de distracţii „beligerante”.

Sub forma unei turle de apărare, arma deţine un computer şi un dispozitiv performant de reglare a lunetei, cu care poţi ochi şi cea mai mică ţintă de la cea mai mare distanţă posibilă.

Pe lângă numeroasele caracteristici performante pe care le deţine, arma are însă şi multe alte utilizări cât se poate de practice. Poţi urmări de la o distanţă considerabilă vecina din blocul de vizavi sau dacă eşti cumva invadat de hoţi. În plus, poţi seta gradul de impact cu care va fi „nimicit” inamicul.

Balonul care merge pe apă

Cei care nu prea descurcă să facă pluta fără să se ude, acum pot chiar să meargă pe apă. În schimbul sumei de 500 de dolari poţi achiziţiona pentru următorul concediu o minge mergătoare pe apă, cu care poţi pluti în derivă circa 30 de minute, atât cât îţi permite cantitatea de oxigen din balon.

Dacă te-am convins că îţi lipseşte tocmai acest balon mergător pe apă, îl poţi achiziţiona de site-ul companiei producătoare, Globaljoy Inflatables Manufacture.

Fără bon de ordine la ghişee

În caz că primeai lunar penalizări pentru că nu îţi puteai plăti ratele la timp, atunci problemă este ca şi rezolvată. În lipsa altor modalităţi de plată a datoriilor către furnizorii de servicii, şi nu numai, poţi să închiriezi o persoană care să stea la coadă la ghişeu în locul tău.

Este de apreciat cum americanii au găsit o soluţie pentru diminuarea ratei şomajului prin acest nou tip de servicii pe piaţă.

Aşadar, nu este vorba de „muncă la negru”, compania Linestanding.com, care pune la dspozitie astfel de servicii, fiind cât se poate de legală.

Domnişoară de onoare

Tot la servicii plătite pe oră s-au gândit şi doi tineri aflaţi în toiul pregătirilor pentru nuntă. Mai fastuoasă ori, dimpotrivă, mai restrânsă, fiecare nuntă trebuie să aibă o poveste a ei.

De la aceeaşi premisă au plecat şi cei doi miri care, în lipsa prietenelor de familie, s-au gândit să închirieze domnişoarele de onoare.

Rege pentru… o viaţă

Un excentric milionar britanic a publicat pe internet un anunţ de vânzare a vieţii sale, inclusiv a titlului pe care îl deţine – Lord of the Manor of Warleigh – în speranţa convertirii bunurilor sale în bani cash.

David Piper, un hotelier cunoscut în vestul Angliei, vrea să îşi vândă existenţa pe site-ul de licitaţii ebay.com şi să se mute în Londra pentru a fi mai aproape de copiii săi.

Piper a scos la vânzare două hoteluri, două maşini Bentley, o colecţie de tablouri scumpe şi titlul de Lord of the Manor, pe care, la rândul său, l-a cumpărat, alături de o proprietate, pentru suma de două milioane de dolari.

Autovehicul sau scooter plutitor

Cine s-a gândit că problema traficului şi a drumurilor proaste nu va fi rezolvată niciodată, s-a înşelat. Cu Hover Scooter, un scooter plutitor (hoverboard), care funcţionează pe baza puterii levitaţiei, vei scăpa de toate semnele unei dimineţi obositoare în drum spre serviciu.

Inventat de Hammacher Schlemmer, unul dintre cele mai vechi retaileri de produse inovative de consum, Hover Scooter este realizat dintr-o „pernă” de aer din cauciuc, asemănătoare utilajelor care strâng gunoiul de pe stradă, doar că hibridul poate în plus să leviteze.

Pentru o astfel de plimbare trebuie să plăteşti în jur de 17,000 dolari, şi să renunţi, eventual, la maşina pe care intenţionai să o cumperi. Cine ştie (?), poate că invenţia reprezintă viitorul autovehiculelor ecologice.

1,350 dolari pentru câteva boabe de porumb

 
1,350 de dolari nu costă un kilogram de mălai, nicio porţie de mămăligă la cel mai scump restaurant din lume, ci este preţul unui „conglomerat” de boabe de porumb care imită forma statului Indiana. Dacă te gândeşti cine ar da atâţia bani pe nişte boabe de porumb este nebun, ei bine, bizara descoperire a fost vândută deja în cadrul unei licitaţii din S.U.A.

Proprietarele, două surori din Virginia, au descoperit în boabele de porumb şi formele statelor Hawaii şi Virginia, precum şi un cartof, care imită forma statului Florida.

Craniu de urs

Ce poţi face cu 16.500 de dolari? Ei bine, dacă ai toţi banii ăştia, trebuie să fii pasionată de paleontologie ca să îşi cumperi o fosilă de urs, descoperită în una din peşterile din România.

Un membru Ebay oferă spre vânzare un craniu de urs al peşterilor, despre care spune că este descoperit în Romania, în zona Braşov. Aşa că, dacă eşti pasionat de paleontologie şi dispui de 16.500 de dolari, poţi să investesti într-un craniu gigantic de urs.

Potrivit proprietarului, ursul cântărea aproape o tonă şi trăia în Pleistocen, acum circa 42,000 – 100,000 ani, fiind descoperit în peşterile din Muntii Carpati.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!