Cum scapi de vrăjile care ţi s-au făcut

De Diana Zagrean, pe

Vrăjile, blestemele şi dedeochiul pot fi periculoase. Vezi cum scapi de vrăjile care ţi s-au făcut.
 

Vrajă, blestem, dedeochi: Cum faci diferenţa

Vrăjile se împart în câteva categorii şi poate fi vorba de magie albă sau magie neagră: vrăji de dragoste, vrăji de noroc, vrăji de sănătate, divinaţie (ghicit).
În general, atunci când este vorba de vrăji, nu de blestem sau deochiat, se folosesc tot felul de obiecte: aţe, sârme, mercur (argint viu), pene, sau chiar şi sânge de cocoş, etc.
Dacă găseşti obiecte ciudate prin casă, curte sau la birou, crezi în vrăji şi ştii că cineva îţi vrea răul, s-ar putea să fie vorba de o vrajă.
Blestemele sunt, de obicei, spuse pe gură, direct în faţă, deci nu este greu să ştii dacă cineva te-a blestemat. Se spune că un blestem este mai puternic dacă este făcut de cineva din familie, sau de cineva care ştie incantaţii vechi, din strămoşi.
Blestemele sunt foarte periculoase, deoarece se spune că se pot întoarce împotriva celui care le-a făcut.
Dedeochiul sau deochiatul se spune că are legătură cu oamenii întorşi la sân (cei care au fost înţărcaţi, dar mama s-a milostivit şi le-a dat din nou să sugă la sân după înţărcare), cu cei cu ochii verzi şi cu cei care ştiu să „fure energie”.
În general, ştii că ai fost deochiat dacă te simţi rău imediat după ce cineva s-a uitat fix la tine, sau dacă începi să caşti atunci când spui o rugăciune în gând.

Ai nevoie de ajutor sau poţi să scapi şi singur de vrăji?

Pentru majoritatea cazurilor de vrăji cu magie albă şi deochiat, nu este nevoie de un aşa zis specialist (preot, mistic, maestru energetic, etc).
În unele cazuri, lumea crede că vrăjile sunt prea puternice şi atunci apelează la tot felul de oameni care pretind că înlătură blesteme şi ridică vrăji. Atenţie mare, majoritatea sunt excroci care cer mulţi bani în schimbul unor descântece şi alte ritualuri inutile.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!