Cum să fii o domnișoară de onoare perfectă

De Claudia Grigore, pe
Unele femei consideră că a fii domnișoara de onoare a celei mai bune prietene este cea mai mare onoare din lume și de aceea pun mare presiune pe ele pentru a nu-și dezamăgi prietena.

E adevărat că domnișoara de onoare are multe responsabilități, cea de organizare a petrecerii burlăcițelor și cea de a fii mâna dreapta a miresei. Noi avem câteva sfaturi utile pentru a nu te stresa cu atâtea obligații.

  1. Nu contrazice mireasa!

Nu e nunta ta. Dacă ea a ales culorile alea oribile pentru rochiile domnișoarelor de onoare este strict treaba ei. Dacă începi să te cerți cu mireasa, nu faci decât să strici prietenia cu ea. Și așa are multe pe cap, cu celelalte domnișoare de onoare, cu mama ei, cu mama lui, cu viitorul soț etc. Asta e momentul tău de strălucire, acela în care ajungi să împaci pe toată lumea.

  1. Acceptă rochia de domnișoară de onoare!

Dacă sunteți prietene de mult timp, deja aveați în plan cum o să arate rochia de mireasă și rochiile domnișoarelor de onoare. Chiar dacă nu a ieșit așa cum visați voi, nu face prea mult caz din asta. Nu ești tu vedeta nunții.

  1. Planifică!

Cumpără-ți o agendă și notează, pe măsură ce îți aduci aminte toate programările și toate lucrurile pe care trebuie să le faci. De la organizatul petreceri burlăcițelor până la mersul la toaletă al miresei.

  1. Nu te îmbăta la nuntă!

Știu că e momentul perfect să te distrezi, prietena ta cea mai bună se mărită, dar acum are nevoie de tine să fii lângă ea, trează. Tu trebuie să fii eroul zilei și serii.

  1. Pregătește-te pentru cei mai rău!

Fă o trusă care să conțină șervețele umede, agrafe de păr, lac de unghii incolor, deodorant, ciocolată, gumă de mestecat mentolată și scotch dublu. Toate vor fi utile! De ce am zis ciocolată? Pentru că îți va calma nervii.

  1. Fii acolo!

Mireasa va avea multe emoții în ziua nunții așa că va avea nevoie de tine să o asiguri că totul este și va fi în regulă. Șterge-i lacrimile de fericire și calmează-i nervii când tensiunea devine de nesuportat.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!