Cum poți face bani din frunzele uscate de toamnă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 25 octombrie 2017, 18:21
Dacă ai nevoie de un stimulent pentru a începe o afacere, află că site-ul „Cash 4 Leaves” este gata să cumpere frunze de arțar cu un dolar bucata.

Dar nu poți trimite orice frunză veche, ci trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– Trebuie să nu aibă imperfecțiuni vizibile, urme de mucegai, găuri și nu au fost afectată de insecte;
– Frunza trebuie să fie din New England (regiune formată din statele Maine, New Hampshire, Vermont, Massachussetts, Rhode Island și Connecticut);
– Frunza trebuie să fie roșie, galbenă sau portocalie, fără nuanțe de maro;
–  Trebuie să fie expediată într-o pungă sigilată din plastic.

Reprezentanții Cash 4 Leaves nu se abat de la aceste reguli. În conformitate cu secțiunea celor mai frecvente întrebări apărute pe site, Cash 4 Leaves utilizează „două teste de ultimă generație pentru a evalua valoarea frunzelor: analiza electronică și testarea vizuală fluorescentă”.

Dar de ce ar fi cineva dispus să plătească un dolar pentru o frunză moartă?

În fiecare an, în luna octombrie, vin foarte mulţi turişti în New England, ca să poată admira spectacolul oferit de uscarea şi căderea frunzelor. Astfel, turismul local câştigă peste 3 milioane de dolari anual numai din acest fenomen natural. Pentru cei care nu ajung în New England în această perioadă, Cash 4 Leaves conservă frunzele într-o soluție cu apă și glicerină și le trimit prin curier la adresa clientului.

Americanii nu sunt la prima afacere de tipul acesta. Peste cteva luni, site-ul Ship Snow Yo se pregătește să vândă zăpadă naturală din Colorado, Vermond sau Boston în orice alt stat american, pe durata întregii ierni.

Citește și – Ce activitati să faci în această toamnă

Citeșe și – Ce plante sunt sănătoase toamna

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro