Conspiraţii recente care au schimbat cursul istoriei

De Nicoleta Galeteanu pe

Extratereştri, asasinate sau experimente neelucidate, istoria ascunde multe conspiraţii trecute sub tăcere. Aselenizarea, moartea lui Kennedy şi atentatele teroriste…
…de la 11 septembrie sunt considerate de unii cercetători conspiraţii criminale de proporţii plănuite de organizaţiile secrete care domină lumea din umbră.

Din scepticism ori sub imboldul unei manii a presecuţiei, oamenii au reuşit să scoată la iveală şi alte explicaţii acceptate despre evenimentele care au schimbat cursul istoria lumii.

Există păreri care susţin că şi tsunami-ul din Oceanul Indian reprezintă o uneltire secretă a marilor conjuraţii secrete, fiind produs de o bombă. Dacă asta ţi se pare o simplă aberaţie, ei bine, în cazul atentatelor teroriste, cercetătorii au dovezi că această macabră întâmplare a fost o înscenare a propriului guvern american.

Atentatele teroriste, produse de America

Peste 1.200 de arhitecţi şi ingineri au declarat recent că au probe importante pentru a dovedi ca atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 reprezintă o fraudă a Americii împotriva propriilor cetăţeni.

Potrivit asociaţiei „Architects and Engineers”, atentatul nu a fost decât o mare minciună, fiind în fapt baza invaziei SUA în Afganistan şi Irak. Cercetătorii vorbesc despre existenţa unui explozibili dinainte pregătiti care a demolat World Trade Center, fiind imposibil ca avioanele detonate să topească cantităţile enorme de metal şi oţel ale turnurilor.

Şi prăbuşirea clădirii 7 din World Trade Center a ridicat acestora semne de întrebare. Aceasta nu a fost lovită de niciun avion, dar s-a prăbuşit în mai puţin de 7 secunde.

Istoria asasinării lui Kennedy se repetă 

Dacă asasinarea lui Kennedy în 1963 a rămas un caz neelucidat, incidentul aviatic recent în care a murit preşedintele Poloniei Lech Kaczynski pare să rămână la fel.

Astfel, nu puţini sunt cei care cred tot mai mult ipoteza unui asasinat, deşi catastrofa aviatică a fost considerată o eroare de pilotaj de către anchetatori.

Unii oficiali polonezi au înaintat ipoteza că guvernul rus a împiedicat aterizarea avionului prezidenţial, este de parere Artur Gorski, membru al Parlamentului polonez.

Prezenţa lui Kaczynski ar fi pus în umbră imaginea premierului rus Vladimir Putin care ar fi urmat să prezideze ceremoniile de comemorare a 70 de ani de la masacrarea polonezilor la Katyn.

Află pe pagina următoare şi alte conspiraţii recente care au schimbat lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2