Celebrul chitarist Joe Satriani va concerta din nou la București

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 01 mai 2018, 17:12
Celebrul chitarist Joe Satriani va concerta din nou la București, în luna iulie. Artistul este considerat unul dintre cei mai buni chitariști din toate timpurile.

Joe Satriani revine la București, la Arenele Romane, pe data de 25 iulie, în cadrul turneului „What Happens Next Tour”. Starul rock a mai susținut un concert de zile mari în România, în 2013. O sală arhiplină s-a bucurat atunci de rockul instrumental cântat de Satriani pe chitarele create special pentru el.

Debutul muzical l-a avut în 1986 cu albumul „Not of This Earth” și de atunci a lansat 16 albume. Satriani este puternic influențat de simboluri ale muzicii ca Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page și Jeff Beck.

Considerat un artist cu o tehnică aparte, Satriani a avut vânzări de peste 10 milioane de albume și 15 nominalizări la premiile Grammy. Chitaristul în vârstă de 61 de ani a cântat cu trupe rock celebre precum Rolling Stones și Deep Purple. În 1996 a fondat turneul G3, unde a invitat cei mai cunoscuți și apreciați instrumentiști să cânte alături de el.

Citește și: 

Detalii șocante despre moartea lui Avicii. Cum s-a sinucis

Actrița Ashley Judd l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein pentru că i-a distrus cariera

Sursă foto: northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro