Cât costă un city break la Amsterdam

De Nicoleta Galeteanu, pe

Primăvara este probabil cel mai frumos sezon să vizitezi ţara bicicletelor şi a morilor de vânt. Iar dacă nici spectacolul de culori pe care îl poţi admira acum în ţara
 …lalelor nu este tocmai argumentul hotărâtor care să te convingă să îţi pregăteşti bagajul, iată mai jos cinci oferte ieftine cu destinaţia Amsterdam care sigur te vor pune pe gânduri de plecare.

Pentru cei care îşi rezervă vacanţa pentru perioada dinainte de Paşte alegerea nu poate fi decât avantajoasă, pentru că vacanţele organizate înainte sunt, în unele cazuri, cu până la 50 la sută mai ieftine faţă de un sejur în perioada sărbătorilor.

Cât costă un city break la Amsterdam

Ofertele last minute, de care încă poţi beneficia la multe dintre agenţii, pornesc de la 250 de euro pentru un sejur de 5 zile cu absolut toate serviciile invcluse.
Două propuneri tentante ne fac cei de la agenţia Demian Travel care ne trimit în frumoasa capitală olandeză în perioada 12 – 16 aprilie. Suma include transportul cu avionul, cazare patru nopţi în condiţii de trei stele, mic-dejun inclus şi taxe de aeroport.

Cât costă un city break la Amsterdam

Ofertele sunt similare la Easy Tour şi Terra Sejur, dar şi mai scumpe. Ambele agenţii propun sejururi pentru a doua săptămâna a lunii şi la acelaşi preţ de 495 de euro de persoană. Oferta last-minute este de cinci zile în capitala Olandei, iar în serviciile incluse dse numără biletul de avion dus – întors, cele patru nopţi de cazare şi mic-dejunul la un hotel de trei stele.

În schimb, pentru 50 de euro în plus poţi alege să petreci cinci zile de Paşte. Oferta de preţ pentru o vacanţă pascală în perioada 22 – 26 aprilie începe de la 549 de euro la Terra Sejur şi presupune aceleaşi servicii regăsite în pachetele de mai sus.

Cât costă un city break la Amsterdam

Tarifele pentru perioada de Paşte sunt în medie de 550 de euro de persoană, astfel că pentru 50 de euro în plus te poţi bucura de o vacanţă de 5 zile chiar de sărbătorile pascale. Ca şi în cazul celorlalte oferte, pachetle turistice ale agenţiilor dispun de absolut toate serviciile care se impun, începând cu biletul de avion şi mic-dejunul asigurat la un hotel de trei stele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!