Cele mai ieftine oferte pentru Egipt

De Nicoleta Galeteanu, pe

Orice turist care se respectă vânează ofertele early booking şi last minute. Dar ce ai spune de o ofertă de criză dacă nu ai ajuns până acum la piramidele egiptene?
Dacă anul trecut te-ai putut bucura de un sejur mai ieftin în Grecia, în momentul de vârf al crizei financiare, anul acesta ofertele pentru turiştii cu spirit economic vin din partea Egiptului.

De ce să alegi un sejur tocmai acum în Egipt?

Pentru că evenimentele sociale recente au ieftinit pachetele turistice fără precedent.

Hotelierii au scăzut tarifele la cazare cu până la 20 la sută, iar agenţiile de turism urmează acelaşi trend ca să nu rămână cu pachetele nevândute.

Cele mai ieftine oferte pentru Egipt
De asemenea, şi companiile aeriene au ieftinit biletele în această perioadă, când o cursă spre Cairo costă în jur de 400 de euro, dar, dacă ai noroc, găseşti şi mai ieftine.

Iar dacă ţi-ai luat deja bilet şi nu îndrăzneşti totuşi să pleci prea curând, la compania Tarom, de exemplu, îţi poţi reprograma zborul spre Cairo gratuit, pentru altă perioadă.

Cele mai ieftine oferte pentru Egipt
Varianta cea mai bună rămâne însă agenţia, unde pachetul complet – cazare, transport, circuit turistic – costă cât un bilet de avion.

De exemplu, o minivacanţă de 6 zile te costă 439 de euro la agenţia Easy Travel, în care este inclus şi mic-dejunul la hotelul Golden Tulip Flamenco, de patru stele.

O ofertă similară propune şi agenţia Calibra, unde plăteşti acelaşi preţ (87,8 euro pe zi de persoană), dar pentru 5 zile de plimbări cu cămila. Pachetul este valabil până pe 26 martie şi pune la dispoziţie confortul hotelului Oasis din Cairo, mic- dejunul, transferurile necesare şi asistenţa tursitică.

Cele mai ieftine oferte pentru Egipt

Cei de la Maran Turism îţi fac reducere de 10 euro la sejurul de cinci zile, pentru care scoţi din buzunar, în perioada 8 ianuarie- 26 martie, 429 de euro.

Costurile includ biletul de avion (Tarom), mic-dejun, transferuri la şi de la hotel; mai puţin taxele de aeroport care te costă în plus 95 euro.

Cele mai ieftine oferte pentru Egipt

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro