Ce nu se mai poartă la nunți

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 09 iunie 2016, 13:59
Orice femeie care se gândește la ziua nunții vede totul ca pe un colaj de momente desprinse din visurile ei cele mai frumoase. Ok, și din filmele romantice. Și este normal să fie așa. Cine nu își  dorește ca în ziua cea mare să iasă totul perfect.

Și totuși, ziua în care alegi să spui ”da” poate fi stricată de detalii… importante, cum ar fi de exemplu faptul că alegi o rochie demodată, doar pentru că îți place ție foarte mult.

Dacă te pregătești pentru ziua cea mare, îți prezentăm în cele ce urmează o listă cu elementele care nu mai sunt la modă la nunți, astfel ca tu să fii informată și să știi din timp de ce să te ferești.

Rochia

Este important să știi că nu mai este la modă să arăți cât mai mult din corpul tău în rochia de mireasă. A fost un trend foarte îndrăgit în anii 90, când Guns`n Roses au scos clipul pentru November Rain, în care frumosul supermodel care juca în clip, Stephanie Seymour, purta o rochie de mireasă scurtă în față și lungă la spate. Picioarele superbe și lungi ale frumoasei americance puteau fi admierate în toată splendoarea. Din acel moment, toate viitoarele mirese și-au dorit o rochie inspirată de acel model. Numai că, asta se întâmpla în anii 90 și, din păcate, trendul nu mai este de actualitate. Cu cât arăți mai multă piele în ținuta de la nuntă, cu atât vei fi considerată mai… demodată. Astfel, rochiile fără umeri, fără bretele, cu corsete din dantelă sau scurte sunt un mare ”nu”. Asta dacă vrei să ai o nuntă la modă.

Voalul

Se pare că pălăria a intrat în atenția designerilor de rochii de mireasă, iar viitoarele soții sunt încurajate să poarte acest accesoriu pe post de voal. ”De la mireasă, până la nuntași, cu cât este mai mare numărul de pălării de la ceremonie, cu atât este mai în trend nunta”, susține stilistul britanic William Hanson.

Karaoke

La capitolul distracție, moda nu mai are cum să dicteze tonul, iar dacă mirii sunt fani karaoke, atunci vor dori să-i amuze pe cei din audiență cu muzica pe care lor le place să o cânte. O mică observație însă: dacă mirii au gusturi mai ciudate la acest capitol, atunci trebuie să aleagă cu grijă playlist-ul pentru karaoke, deoarece vor dori nuntașii să cânte cu ei. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, invitații trebuie să știe versurile. De aceea, alegerea unor melodii cunoscute pentru repertoriul momentului de karaoke este foarte importantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!