Ce le este interzis soțiilor fotbaliștilor români, la Euro 2016

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 10 iunie 2016, 16:52
Febra campionatului European de Fotbal a cuprins România, cu mic cu mare. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură evoluția tricolorilor și, în ciuda prognosticurilor, sperăm ca 11-le nostru să facă o figură bună la Euro 2016.

Și, cum un meci bun nu se joacă doar în teren, ci și în afara lui, pentru că la fel de importante ca evoluția în sine sunt pregătirile și antrenamentele, fotbaliștii României trebuie să respecte cu strictețe regulile impuse în cantonament.

Citește și: Iubita fotbalistului Fernando Varela, îmbrăcată total neinspirat

Din păcate, una dintre acestea nu este de bun augur pentru soțiile sportivilor români. Și asta pentru că pe toată perioada deplasării, aceștia nu au voie să facă sex și deci vor fi nevoite să își țină în frâu dorințele.

Dacă mai era nevoie, un partener în ”suferință”, jucătorul spaniol Pepe Reina, a confirmat într-un interviu, faptul că fotbaliștilor li se impune această regulă în cantonamente.

Citește și: Mișcare-surpriză a Andreei Marin. Se implică în fotbal

”Nu în cantonament, unde soţiile n-au voie să pătrundă. Dar dacă eşti acasă, cu un partener stabil, înseamnă că ai o rutină, nişte obiceiuri. În aceste condiţii, mi se pare normal”, a declarat fotbalistul într-un interviu pentru Eurosport.

Echipa României joacă împotriva Franței, în meciul de deschidere al Euro 2016. Pe Stade de France vor fi prezenți: Vlad Chiricheș, Mihai Pintilii, Cristian Săpunaru, Adrian Popa, Florin Andone, Nicolae Stanciu, Bogdan Stancu, Răzvan Raț, Ciprian Tătărușanu, Dragoș Grigore și Ovidiu Hoban, car vor putea fi văzuți diseară evoluând, începând cu ora 22.00, ora României.

Foto: Arhivă Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!