Catherine Zeta-Jones în „Idilă cu dădaca mea”

De Roxana Andrei pe

„Idilă cu dădaca mea” este o comedie care o are ca protagonistă pe frumoasa Catherine Zeta-Jones. O femeie de 40 de ani începe o nouă viaţă alături de cei doi copii şi dădaca Adam.
Sandy este o femeie de 40 de ani căsătorită şi cu doi copii. În momentul în care află că soţul o înşală decide să-l părăsească şi să înceapă o nouă viaţă în New York.

Ajunsă în marele oraş, decide să-şi urmeze visul, acela de a fi reporter sportiv.

Pentru că îşi schimbă statutul în femeie de carieră şi jobul o solicită destul de mult, îşi angajează şi o dădacă pentru copii, pe tânărul şi arătosul Adam.

Cei doi se apropie foarte mult, mai ales că Adam devine parte din familie şi realizează că în ciuda diferenţelor dintre ei, se naşte o poveste de dragoste frumoasă.

Catherine Zeta-Jones  în "Idilă cu dădaca mea" Este o comedie romantică menită să te binedispună şi să-ţi aducă aminte că iubirea adevărată poate apărea oricând, chiar şi după un divorţ.

Regia îi aparţine lui Bart Freundlich pe care-l ştiţi din fimele „Californication” sau „Trust the man”.

Distribuţie
: Justin Bartha şi Catherine Zeta-Jones

Filmul rulează la: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Cityplex, Odeon  Cineplex (Cluj), City (Cluj, Timisoara, Iasi) din data de 9 octombrie.

Vizionare plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro