Cât costă un city break la Paris

De Nicoleta Galeteanu pe

Ca să vizitezi Parisul nu ai nevoie de un motiv special, deşi faptul că celebrăm luna femeilor ar fi unul suficient. O destinaţie întotdeauna valabilă, atrăgătoare şi în…
vogă, oraşul este perfect pentru un sejur de câteva zile, mai ales când ofertele agenţiilor sunt cel puţin la fel de tentante ca un croissant franţuzesc.

Pe noi, cel puţin, Parisul şi luna martie ne-au ispitit să căutăm câteva oferte city break la agenţiile de turism, aşa că iată-le pe cele mai rezonabile dintre ele.

Per ansamblu, preţurile la city break-uri se situează undeva între 350 şi 400 de euro, iar dacă te grăbeşti cu rezervarea poţi găsi şi oferte early booking mai accesibile de atât.

1. Cei de la Maran Turism ne-au făcut o ofertă specială pentru patru zile în seducătoarea Capitală, care ne costă 375 de euro. Cu plecare de joi şi retur duminică, sejurul de trei nopţi include cazare şi mic dejun, precum şi transportul cu avionul şi taxele de aeroport.

Oferta este valabilă pentru toată luna martie, iar dacă te hotărăşti să pleci în Paris nu uita să faci mai întâi rezervarea la hotelul din ofertă, conform regulilor agenţiei.

2. Şi la Perfect Tour am găsit motive să ne bucurăm la gândul unei vacanţe în această lună. Preţurile aici par să fie şi mai mici – începând de la 320 de euro de persoană pentru o vacanţă de patru zile, în tarif fiind incluse biletul de avion (cu compania Tarom) şi cazarea la hoteluri precum Riviera sau Victoria.

De adăugat ar mai fi taxele de aeroport care ajung la 115 euro, aşadar, 435 de euro pentru întreg sejurul în Paris. Dacă preferi mai multe stele, tarifele pornesc de la 400 de euro şi 450 de euro pentru un sejur de patru stele. Oferta este valabilă în perioada 4 – 26 februarie.

Vezi şi alte oferte pentru un city break la Paris, în pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2