Câștigătoarea iUmor a donat premiul unui alt concurent

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 22:10
Câștigătoarea celui de al șaselea sezon al emisiunii iUmor, difuzată de Antena 1, actrița Irena Boclincă, a decis să doneze premiul unui alt concurent. Gestul ei a impresionat atât  concurenții, cât și jurații.

Irena Biclincă a pus-o în scenă pe Viorica Dancila, premierul României. Cu un moment viral încă din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusă în marea finală pe actriţa originară din Republica Moldova a fost una uriaşă.

Este unul dintre cele mai puternice numere de la iUmor pe care le-am avut vreodată! Este un număr care face cinste acestei emisiuni!”, a mărturisit Cheloo la jurizare, iar Bendeac a completat: „Eram năucit, era veninos… ideea cu bodyguarzii, senzaţională…doamna prim ministru, am rugămintea să îi transmiteţi doamnei Irina că este o mare actriţă, iar celui care a scris acest text, acest discurs, că este, posibil, cel mai bun text din istoria iUmor!”.

Delia a crezut încă de pe atunci în şansa ei: „Impecabil! Felicitări, eu cred că sunteţi câştigătoarea iUmor din acest sezon!”

Câștigătoarea iUmor a donat premiul unui alt concurentIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincă a fost pur şi simplu copleşită de emoţii.

Să ştiţi cã nu este uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o să meargă către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi… Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

Însă, oricare ar fi fost rezultatul final, din cele 4 posibile, urmarea ar fi fost aceeaşi. Cu 30 de minute înainte de încheierea votului, una dintre camerele din culise a surprins o discuţie între trei dintre finaliştii ajunşi la votul publicului, Irena, Varză şi Adi Bobo, care şi-au promis că, indiferent care dintre ei va câştiga, premiul va merge la Vasi Borcan.

Vasi, concurentul din Iaşi care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare, dar care, în ciuda faptului că și-a pierdut forța fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară, le-a transmis din nou, o lecţie de viaţă tuturor celor care au urmărit marea finală iUmor.

Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodatã nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca să fac asta!”, a mai spus Irena pe scena iUmor.

Gestul celor trei finalişti i-a lăsat mască pe juraţi.

Mi s-a părut un gest extrem, extrem de frumos!”, a povestit Delia.

Oricare dintre ei câştigã foarte greu 20.000 de euro, tocmai de asta…venind din partea unor oameni cărora nu le prisoseşte această sumă, este un gest….”, a afirmat și Mihai Bendeac

Vasi Borcan a fost pur şi simplu copleşit de emoţii când a aflat de gestul făcut de colegii lui:

Nu-mi imaginam nicio clipă că se va întâmpla asta, este o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onorează foarte mult şi mă face şi pe mine să simt că am facut ceva frumos în viaţă!”, a mărturist concurentul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini din finala iUmor.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!