Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

De Ioana Tătaru pe
Dacă îți dorești să uiți de tehnologie, să lași telefonul mobil din mână, să nu pornești televizorul și să uiți de tabletă, Mărginimea Sibiului este destinația perfectă în care trebuie să ajungi! Zona a fost recunoscută oficial ca destinație de „detoxifiere digitală”.

Sibiu

Mărginimea Sibiului este locul care te face să uiți de stresul cotidian și de tehnologie

Mărginimea Sibiului a fost inclusă într-un top realizat de asociația European Best Destination alături de alte locuri din Austria, Estonia, Irlanda sau Italia, la categoria „destinații propice pentru detoxifiere digitală”. Mărginimea Sibiului este locul care te face să uiți de stresul cotidian și de probleme și să te conectezi cu natura.

Zona atrage anual mii de turiști

Zona include 18 localități din sud-vestul județului și atrage anual mii de turiști. Pe lângă peisaje, Mărginimea oferă și obiective turistice – de la muzee și biserici până la case memoriale. Există peste 150 de unități de cazare: pensiuni, vile sau cabane, care pot găzdui aproape 3.000 de turiști, iar în cea mai mare parte a timpului sunt ocupate. Pentru o noapte de cazare, turiștii plătesc între 130 și 400 de lei pentru o cameră dublă și există și locații unde turiștii pot să aleagă dacă vor sau nu tehnologie.

Mărginimea Sibiului este o destinație potrivită și pentru sărbătorile de iarnă. Zona include peisaje superbe pe care le poți admira alături de cei dragi.

Sursa: Digi24

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro