Călătorii TV Travel: Hoteluri pentru femei

De Steluţa Năstase, pe

Un etaj întreg dedicat sexului frumos, unde accesul bărbaţilor este interzis şi primează doar micile răsfăţuri la care visezi atunci când vrei o escapadă solo…
Whish list devine realitate în hotelurile care au grijă să mănânci natural şi bun, să petreci ore în şir în cadă şi să ai toate accesoriile pentru o coafură şi un machiaj perfect.

Hotel Bella Sky Comwell din Copenhaga

În spatele uşii din sticlă de la etajul 17 al hotelului se află culoarul Bella Donna. Camerele oferă lumină naturală şi un design modern, bazat pe o tematică nordică, cu draperii şi lenjerii albe sau gri, covoare de culoare burgundia şi mobilier în culori blânde de maro şi roz pal. Femeile care au asistat la un focus grup organizat de faimosul hotel deschis în 2011 spun că un întreg etaj doar pentru ele le oferă securitate şi consideră că este mult mai igienic să stea într-o cameră unde ştiu că a stat o altă femeie. Facilităţile sunt adaptate nevoilor şi gusturilor lor: flori proaspete, pilote anti-alergice şi o mulţime de perne, uscătoare de păr, fier de călcat, băi spaţioase, umeraşe suplimentare pentru fuste şi rochii, reviste pentru femei, precum şi un bar aprovizionat cu piureuri de fructe, şampanie şi ciocolată. Pentru ritualul de înfrumuseţare ai la dispoziţie creme hidratante pentru zi şi pentru noapte, oglindă cosmetică cu mărire şi iluminare, pilă de unghii şi aparate de ras.

Hotel The Premier din New York

Cererile vin, în special, de la femei în căutarea unui machiaj luminos şi a unei diete prietenoase, de aceea managerul a luat hotărârea de a dedica persoanelor de sex feminin un întreg etaj. Accesibile doar cu un card pe care îl foloseşti la lift, cele şapte camere aflate pe Women Travelers Floor  sunt adresate femeilor care îşi petrec multe ore la job şi vor momente de răsfăţ.  Poţi testa coafuri şi stiluri noi de machiaj, ai la dispoziţie ondulator şi placă de păr, săruri de baie, pile de unghii, un kit de cosmetice şi reviste pentru femei – toate, la nici un cost suplimentar.
Citeşte continuarea pe blogul unica.ro Ciprian a fost acolo!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!