Burlacul Bogdan Vlădău oferă cheia de la camera sa unei concurente

De Unica.ro, pe

În aceastã searã, telespectatorii vor putea urmări semifinala reality show-ului “Burlacul”, cel mai controversat episod de până acum.
Ajutat de prietenul său, Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău petrece clipe de neuitat în Costa Brava, în Lloret de Mar, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Coasta Mediteranei.
Cu cât burlacul este mai aproape de momentul în care trebuie să o aleagă pe cea care i-a cucerit inima, cu atât este mai indecis din cauza momentelor speciale pe care le petrece cu fiecare concurentă.
Semifinala acestui sezon este condimentată cu noi şi noi premiere. Bogdan Vlădău probează inelul cu diamante de la Royal Caro pe degetul unei concurente şi îi oferă alteia cheia de la camera lui.
Telespectatorii care vor urmări “Burlacul”  în aceastã searã, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla cărei concurente i-a oferit Bogdan Vlădău inelul pentru a-l proba şi dacă o altă pretendentă la inima sa a acceptat sau nu cheia de la camera lui. Tot în acest episod, cei care se vor uita la “Burlacul” vor putea urmări un lucru petrecut în premieră la ceremonia de decernare a trandafirului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!