Bijuterii electronice cu stil

De Iulia, Iuliana Nita, pe

Timp îndelungat, lumea tehnologiei a fost privită ca una destinată exclusiv bărbaţilor, puterii lor de a căuta răspunsuri chiar şi acolo unde ele…
… nu se află, pasiunii lor binecunoscute pentru jucăriile electronice complicate. În prezent, situaţia a luat o turnură neaşteptată, producătorii de aceste gadgeturi atractive căutând să ţină cont şi de dorinţele şi preferinţele noastre.

Bijuterii electronice cu stilAstfel, am început să adunăm în cutiuţa noastră dragă de bijuterii, elemente deosebite, împodobite cu strasuri, darce pot să ne conecteze la o lume virtuală fără limite de imaginaţie.

Iniţiatoarele acestui trend au fost telefoanele mobile, ce au început, încetul cu încetul, să prindă un contur mai delicat, urmându-i apoi alte elemente delicate ce au dat fineţe unui domeniu caracterizat până nu de mult numai de performanţe tehnice. Cei ce au riscat primii au fost reprezentanţii casei de modă Versace, care au ales să lanseze Versace Unique Cell Phone, atrăgător, luxos şi cu caracteristici high-tech de excepţie.
 
Motto-ul celor de la Versace,  „Absolutely no minimalism, only luxury at its best”, a fost respectat şi în momentul proiectării acestei bijuterii de telefon, ce este înzestrat cu touch screen realizat din sticlă de safir, pelângă finisajele de piele cu sigla embosată – capul MeduzeiGorgone. Bineînţeles, pentru cei ce pun pe primul locluxul şi extravaganţa, Versace oferă şi varianta exclusivistă, placată cu aur.

Bijuterii electronice cu stilDacă prima bijuterie se adresează iubitoarelor de modă în primul rând, cei de la Acer au înţeles că lumea automobilelor câştigă interes în ochii doamnelor, lansând pe piaţă smartphone-ul Acer Liquid E Ferrari.  Gadgetul a fost lansat în colaborare cu cei care-i aşează pe pistele de Formula 1 pe cei mai atrăgători pioni ai jocului. După cum ne şi aşteptam, telefonuleste 100% Ferrari, începând de la designul ales, până la imaginile şi secvenţele video ce promovează automobilele de ultimă oră ce poartă vestita emblemă. Aici trebuie să adăugăm şi ringtone-ul ce imită sunetele unor turaţii de motor.

Pentru final, am rezervat o surpriză celor mai romantice şi copilăroase dintre noi. Bijuterii electronice cu stilMă aflam în Croaţia, când am fost martoră la nebunia stârnită de Hello Kitty. Iniţial am fost surprinsă să văd zeci de magazine pline de mutriţa roz a preaiubitului personaj de desene animate. Dar pe zi ce trecea, imaginea Hello Kitty rămânea mai adânc întipărită în mintea mea, de aceea poate mi-a şi plăcut la nebuniei River Hello Kitty PMP, ce pe lângă funcţia lui de media player, este un accesoriu dulce şi fiţos care îmbină caracteristici high tech de înaltă calitate cu detalii extrem de sofisticate.

Aş putea să înşir zeci de astfel de gadgeturi ce îmi umplu cutiuţa mea scumpă de bijuterii, aşa că vă invit pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/classit, unde veţi putea găsi informaţii despre lumea nemărginită a gadgeturilor dedicate femeilor.

Bijuterii electronice cu stil

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!