Băiatul meu frumos – cui îi dedică Irina Rimes noua ei piesă

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Vineri, 01 mai 2020, 12:21
Irina Rimes este în permanență aproape de fanii ei și le aduce o piesă sensibilă, al cărei clip a fost realizat din momente emoționante din cadrul turneului COSMOS, „Băiatul meu frumos“.

Piesa este despre cei care trăiesc aceeași pasiune ca artista și simt fiecare vibrație din concertele ei și-i este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei.

Irina Rimes - Baiatul meu frumos

Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau sî îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau sî urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei“, a declarat Irina Rimes.

Urmărește aici clipul piesei „Băiatul meu frumos“:

Piesa a fost compusă de Irina Rimes – text și linie melodică, Damian Rusu – producție, Andi Bănică – backing vocal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!