Ascultă noul single Holograf, “Dacă noi ne iubim”!

De PR, pe

După marele succes pe care l-a avut piesa “Cât de departe”, acum, legendara trupă Holograf a adus fanilor “Dacă noi ne iubim”, un nou extras de pe albumul “Love Affair”!
Prezenti in studioul Europa FM alaturi de Monica Anghel, Vlad Petreanu si George Zafiu, Mugurel Vrabete si Edi Petrosel au vorbit despre feedback-ul pozitiv de care se bucura deje noua piesa in mediul online, despre viitorul videoclip pe care-l vor filma, dar si despre starea de sanatate a lui Dan Bittman, care se simte bine, aflandu-se acum acasa, intr-o perioada de repaos.

“Dan a avut o problema medicala. Toti am ramas putin surprinsi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit sa aiba loc o interventie chirurgicala la Viena. Vrem sa va spunem ca marea problema a fost sa-l convingem pe Dan ca nu poate, fizic, sa cante. Insa, pana la urma, decizia a apartinut grupului impotriva solistului.” au spus, razand, Edi Petrosel si Mugurel Vrabete.
Concertele Holograf vor fi reprogramate la inceputul anului viitor, potrivit celor doi membri ai formatiei. Trupa anunta ca fanii care au achizitionat bilete la spectacole pot sa le pastreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!