A fost umită când mama i-a zis: când voi ajunge bătrână să citești scrisoarea asta

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 13:32

O tânără a fost suprinsă de mama ei, când într-o zi i-a înmânat un plic și i-a spus să citească scrisoarea din interior doar în momentul în care consideră că mama ei a îmbătrânit.

Citește și Fiica și-a întrebat mama dacă să facă un copil. Răspunsul ei a pus-o pe gânduri

Când a venit timpul, fata a citit scrisoarea și a început să plângă.

“Fata mea,

În ziua în care vei realiza că am îmbătrânit, te rog să ai răbdare cu mine. Te rog să încerci să mă înțelegi.

Dacă vorbim și eu repet anumite lucruri și nu-mi amintesc că am făcut asta, ai răbdare cu mine. Și eu am avut cu tine când erai mică și mă rugai să citesc de zeci de ori aceeași poveste până adormeai.

Când nu o să vreau să fac baie, nu te enerva și nu mă face să mă simt prost. Mai ții minte când te alergam prin toată casa când nu voiai să faci baie?

Când o să vezi cât de ignorantă o să ajung privind tehnologia, dă-mi timp să învăț și nu uita urât la mine. Amintește-ți cum te-am învățat să mănânci, să te îmbraci, să te piepteni etc.

Atât îți cer. Răbdare și înțelegere.

Dacă încep să uit ce voiam să-ți spun într-o discuție, nu te enerva și adu-ți aminte că pentru mine e important să fiu lângă tine.

Atunci când picioarele mele n-o să se mai poată mișca la fel de repede, dă-mi mâna ta și ajută-mă. Adu-ți aminte, mâna mea te-a ajutat să faci primii pași.

Nu te întrista când o să vină zilele astea. Fii alături de mine! Înțelege-mă! Vreau să ajung la sfârșitul vieții mele înconjurată de dragoste. Am să prețuiesc fiecare moment alături de familia mea.

Fata mea, te iubesc mult!”

Citește și Scrisoarea copilului către mama lui care s-a închis în baie

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!