A cunoscut-o pe internet și i-a schimbat viața

De Adina Radu, pe
Tu ce ai face pentru dragoste? Pot să intuiesc că răpunsul este... totul. Citește și tu povestea bărbatului care a găsit dragostea pe internet și a cărui relație s-a încheiat în lacrimi.

“Totul a început în 2015, în ianuarie când i-am scris unei femei frumoase pe Facebook. Era perfecta! În viața reală nici n-ar fi vorbit cu mine.

Eu sunt un bărbat trecut de 50 de ani, cu puțină burtică, dar în rest un om normal care nu iese în evidență cu nimic. Ea era o blondă superbă de 30 de ani, educată, extrem de elegantă cu un trup de zeiță. În ciuda diferențelor dintre noi, a acceptat să iasă cu mine în oraș. Am invitat-o la masa.

O așteptam la bar. Când a intrat, am amuțit. Era și mai frumoasă în realitate. Era mai înaltă decât mine, picioarele ei superbe erau puse în valoare de rochia ei scurtă, dar aleasă cu bun gust. M-a îmbrățișat și mi-a aruncat cel mai sincer zâmbet pe care l-am văzut vreodată.

Am avut o întâlnire reușită, am vorbit de parcă de cunoșteam de o viață. Nu îmi venea să o las să plece. Nu mă puteam sătura de prezența ei. Era minunată.

La un moment dat mi-a spus că seara noastră s-a încheiat și că trebuie să se întoarcă acasă. M-am oferit să o duc cu mașina. Imi zburau gânduri diverse prin cap. M-am gândit că diferențele dintre noi sunt prea mari pentru o relație de dragoste, dar mi-aș fi dorit măcar o relație de prietenie.

Am dus-o acasă, m-am oferit să o duc până la ușă, dar a refuzat, dar în schimb m-a sărutat scurt, dar intens. Cred că mi s-a oprit inima. M-am bâlbâit și am rugat-o să ieșim din nou în oraș. Am amuțit când a zis da.

Au trecut săptămâni întregi. Ne vedeam zilnic. Sentimentele mele față de ea deveneau din ce în ce mai puternice, dar simțeam că ceva nu e în regulă. Îmi ascundea ceva. Nu știam ce, dar sigur era ceva. Era perfectă, ne simțeam bine împreună, dar ceva nu era în regulă. Apoi am aflat.

Eram într-un restaurant când și-a schimbat brusc tonul și mi-a spus că trebuie să vorbim. M-am gândit că până aici mi-a fost, se desparte de mine din cauza diferențelor clare dintre noi doi. Dar, nimic nu m-a pregătit pentru ce a urmat.

Mi-a spus că are sentimente puternice pentru mine, dar trebuie să știu ceva, ceva care m-ar face să mă răzgândesc asupra relației noastre. Mintea mea găsea tot felul de scenarii: e măritată, e criminal în serie etc. Apoi mi-am amintit că mai devreme îi atinsesem sânul stâng și mi-am dat seama că are implanturi. Doamne, dacă e transsexual? Dar, nu era vorba de asta după cum era să aflu.

S-a uitat la mine cu lacrimi în ochi și mi-a spus că are cancer la sâni în stadiul patru. A fost diagnosticată acum 5 ani cu stagiul 3, a făcut o mastectomie și că boala intrase în remisie datorită chimioterapiei și radioterapiei. Acum, boala se întorsese în stagiul 4 și trebuie să înceapă chimioterapia din nou.

M-a dărmat. Nu puteam să mai vorbesc. A continuat spunându-mi că va înțelege și nu mă va judeca dacă voi alege să plec.

Mi-am revenit și i-am spus că o ador, că este o femeie minunată și că voi fi onorat să-i fiu alături în lupta ei împotriva cancerului. Am ținut-o în brațe. S-a urcat în mașină și s-a dus acasă.

În timp ce mă întorceam acasă, am plans cum n-am plâns niciodată.

N-am văzut-o niciodată plângând. A întâmpinat și a luptat împotriva cancerului cu eleganță.

Din păcate, a pierdut lupta după 9 luni de la prima noastră întâlnire. M-a schimbat. Sunt un om mai bun pentru că am cunoscut-o și am fost alături de ea.

Te iubesc, Adina. Îmi lipsești. ”

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!