7 lucruri pe care le poți face cu bere

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2015, 16:05
Berea este una dintre cele mai populare băuturi din lume, dar știai că poți face mai mult decât să o consumi? Vezi 7 lucruri pe care le poți face cu bere.

Te ajută să dormi

Hameiul din bere poate înlocui pastilele de dormit, potrivit popularmechanics.com. Tot ce trebuie să faci este să îți speli fețele de pernă cu apă în care ai adăugat câteva linguri de bere. Mirosul de hamei te calmează și te ajută să adormi.

Te relaxează!

După o zi grea la birou, cea mai bună variantă este să îți odihnești picioarele într-un lighean cu bere. Această băutură conține enzime care înmoaie bătăturile. Pune apă caldă cât să îți treacă de glezne, apoi adaugă jumătate de sticlă de bere. Înmoaie-ți picioarele în soluția obținută și încearcă să te relaxezi.

Scoate petele de pe covoare

Petele de pe covor pot fi scoase cu ușurință cu bere. Toarnă un pic pe pată, las-o să stea câteva minute, apoi șterge pata cu o cârpă uscată. Următorul pas este să speli zona afectată cu apă și cu săpun, pentru a scoate și berea din covor. Înainte să folosești, însă, acest truc este indicat să testezi cum reacționează covorul tău la bere, pentru că pe anumite materiale pot rămâne urme.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!