5 soluţii rapide de curăţat oglinzi şi ferestre

De Diana Zagrean, pe

Dacă te apuci de curăţenie generală ştii sigur că începi cu ce este mai dificil, dar indiferent de ordine, tot ajungi şi la geamuri, oglinzi şi ferestre. Vezi 5 soluţii rapide de curăţat oglinzi şi ferestre, astfel încât să nu rămână urme.
 

Soluţia pentru geamuri cu alcool

Amestecă 2 ceşti de alcool sanitar de 70% cu 2,5 litri de apă, ½ ceaşcă de amoniac, 1 lingură detergent de vase lichid. Completează cu apă până obţii 4 litri de soluţie diluată. Spală geamurile şi oglinzile cu această soluţie cu alcool şi ele vor fi curate şi fără urme vizibile.

Soluţia pentru oglinzi cu oţet

Amestecă într-un castron 2 ceşti de apă cu 3 linguri de oţet alb şi ½ lingură de detergent lichid pentru vase. Spală geamurile cu acest amestec şi oglinzile tale vor străluci de curăţenie.

Soluţia pentru ferestre luminoase

Un alt amestec din aceste ingrediente este recomandat pentru ferestre, cu alte concentraţii şi în cantităţi mai mari. Amestecă 3,5 litri de apă cu ¼ ceaşcă de oţet alb de vin şi 1 lingură de detergent de vase lichid. Spală ferestrele cu acest amestec şi şterge cu o cârpă care nu lasă aţe, sau o lavetă din microfibră.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!