5 insule superbe din Grecia pe care trebuie să le vizitezi

De Diana Zagrean pe

Grecia este un tărâm al mării, al soarelui şi al muzicii de voie bună. Nicăieri nu vei simţi esenţa ţării mai puternic decât în insulele ei cu iz exotic, scăldate de valuri. Vezi care sunt cele 5 insule superbe din Grecia pe care trebuie să le vizitezi.

Cele mai frumoase peisaje: Santorini

5 insule superbe din Grecia pe care trebuie să le vizitezi
Poate cea mai cunoscută insulă din arhipelagul grecesc, Santorini este faimoasă datorită clădirilor de un alb imaculat şi al acoperişurilor de un albastru incredibil.
Oraşele sunt înfipte în stâncă, satele sunt pitoreşti, iar apa este turcoaz şi îmbietoare.
Nu rataţi apusurile din localitatea Oia şi plaja Caldera, care oferă imagini inedite cu craterul scufundat al insulei.

Cea mai intensă viaţă de noapte: Mykonos

5 insule superbe din Grecia pe care trebuie să le vizitezi
Mykonos este un fel de Ibiza a grecilor, dar fără fiţe şi fără nasuri pe sus.
În lunile iulie şi august, insula prinde viaţă şi turiştii din toată lumea iau cu asalt tavernele, străzile înguste şi terasele cu cocktailuri.
Puteţi lua cina la restaurantul bio din Kalo Livadi, admira animatoarele din Atena la Agyra Bar, dansa până în zor la Rock ‘n’ Roll sau Caprice.
Mykonos vara nu este pentru cei care caută linişte şi relaxare, ci pentru cei care vor o viaţă de noapte intensă şi dans până în zori.

Cele mai tradiţionale produse şi atracţii: Naxos

5 insule superbe din Grecia pe care trebuie să le vizitezi
Cea mai mare insulă dintre Ciclade oferă un lanţ de plaje superbe pe coasta de vest, un castel veneţian în centrul insulei, ruine şi produse locale tradiţionale delicioase.
Aici vă veţi bucura de satul grecesc în adevărata lui splendoare, cu bătrânii ieşiţi în pridvor la o ţigară şi o bârfă, cu biserica centrală şi cu brutării, băcănii şi cofetării tradiţionale.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2