Reacția unui militar rus când este hrănit de civilii ucraineni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 13:02

Un tânăr militar rus a izbucnit în plâns după ce a primit ceva de mâncare și un ceai fierbinte de la câțiva ucraineneni. Soldatul a fost chiar lăsat să vorebască la telefon cu familia lui, iar acest lucru l-a copleșit.

Momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Într-un clip publicat pe Twitter se poate observa cum un tânăr militar rus mănâncă și bea aproape pe nerăsuflate, în timp ce un localnic ucrainean îi ține telefonul în față pentru a vorbi prin video-call cu rudele sale. La un moment dat, rusul se emoționează atât de tare încât începe să plângă, fiind profund impresionat de discuția cu cei de acasă, dar și de gestul ucrainenilor de a-l hrăni.

Citeşte şi: Oficial rus: „Am protestat la autoritățile române!” De ce îi cere Rusia explicații Ministrului de Externe al României

Citeşte şi: Când va lua sfârșit invazia rușilor în Ucraina? Răspunsul ministrului rus al Apărării, Serghei Shoigu

Citeşte şi: Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Citeşte şi: Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

În urmă cu câteva zile, armata ucraineană a transmis că soldații din Rusia au fost trimiși la luptă cu alimente expirate de șapte ani. Tot în mediul online, au fost postate câteva filmări cu conservele expirate din 2015 pe care militarii ruși le purtau cu ei.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!