(P) Vrei imprumuturi rapide? Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii

De Unica.ro, pe

Atunci cand ai nevoie de un sprijin financiar, primul impuls e sa mergi la rude sau prieteni. Dar ai intotdeauna optiunea de a contracta imprumuturi rapide, pe termen scurt sau mediu, care te vor ajuta sa-ti reechilibrezi bugetul rapid. Este foarte important sa te orientezi catre institutii financiare transparente, recunoscute in piata si cu principii solide de creditare responsabila.

O astfel de institutie este compania Provident, cu peste 13 ani de activitate pe piata din Romania. Alege Provident si beneficiaza si tu de imprumuturi rapide in conditii avantajoase, cu rate fixe, saptamanale sau lunare, in functie de imprumutul ales!

De exemplu, daca optezi pentru imprumutul STAR, poti contracta un credit cu sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 de Lei, cu rate fixe lunare. Pentru a putea accesa acest tip de imprumut, va trebui sa faci dovada unui venit minim lunar de 1.300 de Lei. Fie ca vorbim despre adeverinta de salariu, interogare in baza de date a ANAF sau talon de pensie (in cazul seniorilor), dovada de venit este necesara indiferent de suma imprumutata.

Alternativ, poti alege Imprumutul Standard cu rate saptamanale. Pentru contractarea acestor imprumuturi rapide va trebui sa faci dovada unui venit minim de 300 de Lei, iar valoarea creditului variaza intre 500 si 10.000 de Lei la un prim imprumut, suma care creste pana la 15.000 in cazul clientilor care au mai incheiat contracte de creditare cu Provident.

Care sunt conditiile de creditare pentru imprumuturi rapide Provident?

Pentru contractarea de imprumuturi rapide, trebuie sa indeplinesti cateva criterii de eligibilitate: venit minim lunar (300 de lei), sa ai minim 18 ani si adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei. De asemenea, va trebui sa detii si un numar de telefon valabil.

Cum intri in posesia banilor?

Daca ai indeplinit toate criteriile de eligibilitate pentru a contracta imprumuturi rapide Provident, poti alege dintre cele doua metode de livrare a banilor: Prin transfer bancar (vei avea nevoie de un cont bancar valabil in acest caz) sau prin serviciul optional de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Daca alegi serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu, un reprezentant Provident te va vizita atat pentru semnarea contractului, cat si pentru incasarea ratelor, saptamanal sau lunar. Desigur, veti stabili impreuna programul de vizite.

Cum aplici pentru obtinerea unui imprumut Provident?

Este foarte simplu! Poti solicita imprumuturi rapide fie direct pe site-ul Provident, completand formularul de aplicare, fie poti transmite datele prin intermediul telefonului, la unul dintre numerele 021 9877 sau 021 275 75 75 ambele cu tarif normal.

Dupa ce completezi aceste date, daca intrunesti criteriile de eligibilitate, vei fi contactat de catre un reprezentant Provident, care te va indruma in privinta obtinerii de imprumuturi rapide.

Inainte de a solicita un credit Provident, este necesar sa ai in vedere atat suma necesara pentru a-ti finaliza planurile, dar si sa te asiguri ca poti restitui banii imprumutati fara a-ti dezechilibra bugetul.  Responsabilitatea in creditare este un principiu sanatos care, respectat de ambele parti, face diferenta intre un imprumut usor de dus si un imprumut care impovareaza.

In concluzie, oricand ai nevoie de un sprijin financiar, vino la Provident si descopera avantajele pe care le obtii la contractarea de imprumuturi rapide! Beneficiezi de rate fixe, transparenta si seriozitate din partea reprezentantilor Provident!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!