(P) Tri Blend Select- definiția nutriției optime

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 09:31

Probabil ai observat că alimentele din plante, naturale, organice, prietenoase cu mediul și cu animalele, încep să fie preferate din ce în ce mai mult, iar noi credem că această tendință va persista. Adepții acestei mișcări sunt nevoiți însă de multe ori să facă un compromis când vine vorba de gust sau calitate nutrițională.

(P) Tri Blend Select- definiția nutriției optime

Noi spunem gata cu compromisurile. Fă cunoștință cu Tri Blend Select, un shake de proteine complete care nu face niciun compromis: ingrediente naturale atent selecționate, care îți asigură o nutriție optimă și arome delicioase. Pe lânga asta, este un produs vegan.

Tri Blend Select oferă o nutriție optimă, conținând un amestec premium de mazăre, quinoa și semințe de in, surse excelente de proteine complete, 100% din plante, cu un conținut ridicat de fibre având în același timp un conținut foarte scăzut de zahăr.

Fiecare ingredient a fost atent selecționat și este extras din plante, provenind din surse naturale. Am căutat pe întreaga planetă pentru a găsi cea mai bună sursă pentru fiecare ingredient, cum ar fi semințe de in organice din preriile canadiene, acestea fiind unele dintre semințele de in cu cel mai mare conținut de fibre și omega 3 din lume. 

Spre deosebire de alte shake-uri din plante, Tri Blend Select are un conținut scăzut de zahăr, dar în același timp o aromă bogată. Amestecând notele de caramel și ușoara dulceață a nectarului organic din flori de cocos, cu aroma subtilă de nuci dată de quinoa, specialiștii Herbalife au creat arome de care te vei îndrăgosti, păstrând în același timp simplitatea. Îți propunem să încerci Tri Blend Select cu aromă de banană, cu un gust delicios, ușor și reconfortant.

Tri Blend Select este o sursă de proteine complete ce furnizează toți aminoacizii esențiali, vitamina C și 7 minerale cheie, toate din surse naturale. Acest shake proteic nu este un înlocuitor de masă,  însă poate fi savurat în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos. Tri Blend Select poate crește aportul de proteine pe bază de plante atât pe parcursul dimineții, cât și în cursul după-amiezii fiind însoțitorul de nădejde al prânzului. 

Mai multe detalii aici : jurnaluluneitransformari.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!